Резюме від 2 травня 2024 Файл

Роман

Координатор, наставник кур'єрів, керуючий господарством

Вік:
60 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е – Х А Р А К Т Е Р И С Т И К А

Хоркавий Роман Володимирович, 1963 р.н., м.Львів
Моб.тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСВІТА:
1975-1980 р.р., навчання СШ№22, м.Львів, відзнака-золота медаль
1980-1985 р.р., денна форма навчання ЛПІ, диплом інженера-економіста
Місця праці:
1985-1990 р.р., трест «Львівпромбуд», старший економіст планового відділу, нач.відділу інженерної підготовки будівництва
1990р. по серпень 2021р., ТзОВ «Спільне українсько-канадське підприємство «РОСАН» (структура компанії «Мeest Corporation») , провідний спеціаліст, фахівець з постачання, паралельно з 2001р. по 2021р., фізична особа-підприємець (контракт з іноземною компанією в сфері комплектації і постачання продуктових наборів для громадян України, посередницька діяльність )
серпень 2021 р. по нині, ТОВ «Торговий дім «Міст Експрес» , фахівець з організації роботи водіїв АТЗ (координатор-наставник кур’єрів)
Соціальний стан та особисті якості:
розлучений з 2020р., одружений в 1984р., батько двох повнолітніх дітей (до 2020р. проживали разом в приватній садибі)
військово зобов’язаний, ст.лейтенант запасу, активний учасник протистоянь в роки революцій в Україні 2004-2014 (нічна варта, охорона МАЙДАНУ під час РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ)
відповідальний, пунктуальний, правдивий, комунікабельний, справедливий, спілкуюся і співпрацюю з людьми різних соціальних верств і сфер діяльності, успішно веду переговори ( в т.ч. на міжнародному рівні), енергійний, охайний в побуті і на роботі, фізично витривалий
вільно володію українською, російською, на побутовому рівні польською мовами
Власний життєвий досвід і навики:
у веденні господарства і догляду за ним ( будівництво і розвиток сімейної садиби на протязі 35-ти років)
уміння користуватись інструментами, спорядженням, засобами для будівництва, ремонту, благоустрою житла і присадибної території , садівництва (багато власних)
досвід проектування і виготовлення малих архітектурних форм і конструкцій з деревяних брусів ,практика роботи зі стаціонарним деревообробним обладнанням
хороші навики водіння автомобіля в міських умовах, в несприятливих умовах, вночі, стаж водіння з 1984р., у власності семимісний мінівен
досвід роботи кур’єром по адресній доставці поштових відправлень (останні шість місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: