Резюме від 26 лютого 2023 PRO

Олена

Технолог кондитерського виробництва, інженер з якості, лаборант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог

з 11.2018 по нині (5 років 6 місяців)
ТОВ «Чарівна Мозаїка», Харків (Харчова промисловість)

✓ Розробка нових видів/асортименту кондитерської продукції згідно з ДСТУ 3781 (печиво здобне пісочно-відсадне, печиво здобне збивне (бісквітне) перешароване начинкою, печиво здобне з начинкою (джеми, наповнювачі, суфле) по типу сендвічів з подальшим впровадженням у виробництво;
✓ моніторинг та аналіз ринку продукції кондитерської, виробників, сировини;
✓ розробка документації (технологічні картки, технологічні інструкції, внесення змін до них);
✓ розрахунок енергетичної та поживної цінностей;
✓ розробка етикеток, складання маркування для готової продукції згідно законодавства України;
✓ контроль якості вхідної сировини, напівфабрикатів, готової продукції;
✓ проведення експериментальних робіт для покращення якості продукції, що випускається;
✓ розрахунок собівартості продукції, зниження собівартості;
✓ аналіз причин браку та прийняття рішень по їх усуненню;
✓ розробка Технічних умов, узгодження та реєстрація;
✓ актуалізація документації системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР, ISO 22000;
✓ участь у проведенні внутрішніх та зовнішніх аудитів;
✓ робота з документацією (оформлення декларації виробництва/сертифікатів якості, підготовка та оформлення супроводжувальної документації для експорту);
✓ оформлення документації та контроль отримування кодів УКТ ЗЄД;
✓ оформлення документації та контроль отримування міжнародних кодів (482);
✓ оформлення супровідних документів та контроль отримання протоколів випробувань досліджень готової продукції у акредитованих ДП;
✓ оформлення документів для отримання протоколів результатів та організація проведення періодичного контролю випробувань обладнання (ваговимірювальні прилади, рефрактометри, гігрометри, ін.)

Технік-технолог

з 03.2018 по 10.2018 (7 місяців)
ТОВ «В.А.Н. ФУДЗ», Харків (Харчова промисловість)

✓ Розробка нових видів продукції з подальшим відпрацюванням та впровадженням на лініях виробництва;
✓ оформлення документації (технологічні картки, технологічні інструкції, внесення змін до них);
✓ контроль якості вхідної сировини та допоміжних матеріалів;
✓ контроль якості випікання н/ф та готової продукції;
✓ введення технологічних журналів згідно з НАССР;
✓ розрахунок енергетичної та поживної цінностей;
✓ організація проведення лабораторних випробувань готової продукції та отримання протоколів випробувань за фізико-хімічними показниками, мікробіологічними (показники безпеки) та ін.

Контролер харчової продукції

з 05.2017 по 01.2018 (8 місяців)
ТОВ «Техноком» (Фабрика «Мівіна»), Харків (Харчова промисловість)

✓ Контроль якості продукції, що випускається на всіх стадіях виробництва;
✓ відстеження реальних параметрів якості випуску продукції з еталонними показниками, зазначених в технологічних вимогах;
✓ виявлення технологічних невідповідностей та причин виявлення браку;
✓ контроль санітарного стану на всіх стадіях виробництва;
✓ контроль за дотримання технологічної дисципліни на виробництві та правильна експлуатація технологічного обладнання;
✓ контроль дотримання та виконання коригувальних і попереджуючих дій на виробництві
✓ ведення звітності після закінчення зміни.

Освіта

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Спеціальність «Технології харчування», Харків
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

ДП «Харківстандартметрологія», участь в семінарі: «Вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT).

26.01.2022

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК BarTender Розробка етикеток

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: