Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Арсен

Директор, менеджер ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційний директор

з 12.2023 по нині (4 місяці)
Ресторан та магазини, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Формування компанії з нуля. Будівництво/відкриття ресторану, виробництва напівфабрикатів, випічки, кондитерської продукції та мережі магазинів.
Систематизація всіх процесів в компанії. Оптимізація витратної частини. Бюджетування та фінансове планування.
Маркетинг та рекрутинг.

Директор(керуючий)

з 02.2023 по 10.2023 (8 місяців)
«Реал», Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення обороту закладу в 2,5 рази за 6 місяців.
Систематизація всіх наявних процесів ресторану.
Проведення повного ребрендингу закладу.
Збільшення притоку гостей в два рази.
За пів-року проведено повну реновацію закладу.
Кількість посадкових місць 370 людей.
Кількість штату 53 працівники.

Адміністратор

з 04.2022 по 10.2022 (6 місяців)
Мережа сучасних ресторанів, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляющий

з 09.2020 по 02.2022 (1 рік 5 місяців)
Бар «KaraokeHub», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

з 05.2019 по 04.2020 (11 місяців)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Киевский Университет Культуры

Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, Киев
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс «Logos&Ergos»

1 месяц

Комплекс курсів від центру «Syrve»

2023

Знання і навички

Запуск закладу з ʼʼнуляʼʼ Створення барної та коктейльної карти Створення меню Складання технологічних карт Проведення тренінгів Складання плану по товарообороту PnL звітність

Додаткова інформація

За 8 років з самого низу пройшов всі ступені роботи від помічника офіціанта і до керуючого.
Маю знання і розуміння всіх процесів роботи ресторану, так як на кожному з процесів є досвід роботи. Завжди вникаю в усі внутрішні та зовнішні процеси роботи закладу та постійно веду аналітичну роботу по працівникам. Є досвід керування штатом в 53 працівники і повний набір, навчання та адаптація цієї команди. Під моїм керівництвом була проведена повна реновація
закладу, та виведення закладу на новий
рівень.
Стресостійкий, амбітний, ніколи не зупинявся перед ціллю, якою б складною вона не була.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: