Резюме від 4 червня 2024

Марина

Керуючий рестораном, технолог харчування, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий кондитерським виробництвом

з 03.2014 по 02.2022 (7 років 11 місяців)
Власна кондитерська, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Тимчасово виконувала обов'зки технолога

з 04.2011 по 06.2013 (2 роки 2 місяці)
ресторан "Два гуся", Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський торгово-економічний університет

Харчові технології та інженерія, інженер технолог, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Чернігівський комерційний технікум

Харчові технологі, Чернігів
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (3 роки)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: