Резюме від 1 травня 2023 Файл

Арсен

Керуючий рестораном

Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Авагімян Арсен Самвелович
Тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адрес: місто Вишгород, Глібова 31а
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

КВАЛІФІКАЦІЯ
Бакалавр по спеціальності Міжнародна економіка
ДОСВІД РОБОТИ:
Керуючий рестораном – с 08.2022 по теперішній час
Адміністратор ресторана с 2020 по 08.2022
Бармен бариста 2 роки
Офіціант 3 роки
Навички та досягнення:
- досвід керівника персоналом (в підпорядкуванні 25 людей).
- формування з нуля команди професіоналів (набір та навчання персоналу, проведення тренінгу по удосконаленню сервісу в ресторанному бізнесі).
- повний контроль роботи персоналу (каса, кухня, зал та бар) контроль якості блюд. Участь в розробці нового меню.
- контроль закупок, складання заявок.
- робота по пошуку постачальників, підписання та складання договорів, розрахунок з постачальниками.
- контроль виконання планів та оптимізація витрат.
- ведення касової дисципліни.
- ведення та розробка внутрішньої документації.
- контроль збереження ТМЦ в ресторанному бізнесі.
-проведення інвентаризації.
- робота з показниками Food cost.
- розробка та використання ефективної маркетингової стратегії (акції, бонусу, робота з блогерами) для підвищення товарообороту та середнього чеку.
- ефективне управління всіма процесами з цілю підвищення рентабельності продаж.
- досвід вирішення всіх конфліктних ситуацій.
- спілкування з гостями ресторану та створення гостинної атмосфери.
- глибоке знання всіх процесів кухні та залу.
- великий досвід проведення банкетів до 40 гостей.
- самостійність в прийнятті рішення.
- забезпечення безперебійної роботи закладу.
- звітність перед власником закладу.

ЦіЛЬ: Отримання посади менеджера (керуючого) ресторана.
Бажана заробітна плата від 25000 гривень
Досвід:
01.07.2022- по теперішній час керуючий рестораном YaKava Prostir.
03.08.2020 – 31.05.2022 Адміністратор ресторану Yakava Prostir
15.05.2020 – 31.07.2020 Адміністратор ресторану Тюлька

Основні обовязки:
• Організація та ведення ресторанного бізнесу на основі сучасних тенденцій.
• Формування та керівництво молодої та професійної команди.
• Організація планування, обліку та контролю від закупівлі сировини до реалізації продукції.
• Проведення інвентаризації.
• Робота по пошуку нових постачальників.
• Організація та проведення банкетних заходів.
• Організація безперебійної роботи закладу.
• Контроль блюда на якість, візуальний вид та вагу
• Проведення співбесід на усі цехи.
• Розробка та робота з внутрішньою документацією.

Досягнення:
Позитивні відгуки гостей як про якість блюд, так і про якість обслуговування.
Збільшення середнього чеку.
Збільшення прибутку.
Освіта:
2013-2017г Національний Університет Харчових Технологій. Стаціонар.
Факультет: Міжнародна економіка
Бакалавр за спеціальністю міжнародна економіка
2015-2017г Військова кафедра за спеціальністю тилове забеспечення
Особисті данні: 26 років, не одружений
Додаткова інформація:
Впевнене використання ПК (Word, Excel, R-keeper, Poster, iiko)
Маю авто. Стресостійкий.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: