- PRO
Анатолій
Керуючий баром, бар-менеджер, старший бармен
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 25 років
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Київ, Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9498058/
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 06.2024 по нині
(1 рік 2 місяці)
Ресторан Шепіт, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
🔹 Організував ефективну роботу бару, збільшивши прибутковість
🔹 Впровадив систему контролю витрат, що зменшила списання продуктів
🔹 Розробив ексклюзивну коктейльну карту, яка підвищила середній чек
🔹 Проводив навчання персоналу, підвищивши їхню кваліфікацію та командний дух
🔹 Займався розробкою дизайну барних станцій та ергономіки зон бару
🔹 Навчав нових співробітників технікам міксології та обслуговування
🔹 Контролював запаси, замовлення алкоголю та барних інгредієнтів
Бар-менеджер
з 06.2022 по 05.2024
(1 рік 11 місяців)
Ресторація Боїмів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
🔹 Відповідав за приготування авторських коктейлів
🔹 Навчав нових співробітників технікам міксології та обслуговування
🔹 Контролював запаси, замовлення алкоголю та барних інгредієнтів
🔹 Проводив навчання персоналу для підвищення їхньої кваліфікацію
🔹 Відповідав за створення та контроль винної карти
🔹 Працював із постачальниками для отримання кращих умов співпраці
🔹 Впровадив нові стандарти обслуговування, що підвищило рівень задоволеності гостей
🔹 Розробив та впровадив систему лояльності для постійних клієнтів
🔹 Здійснював аналіз відгуків гостей та впроваджував покращення
🔹 Впровадив нові стандарти обслуговування, що підвищило рівень задоволеності гостей.
🔹 Розробив та впровадив систему лояльності для постійних клієнтів
🔹 Здійснював аналіз відгуків гостей та впроваджував покращення
Бар-менеджер
з 12.2021 по 05.2022
(5 місяців)
Ресторан Моцарт І Селера, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
🔹 Організовував тематичні вечори та заходи для залучення нових клієнтів.
🔹 Розробив маркетингові кампанії для просування бару в соцмережах.
🔹 Організував ефективну роботу бару
🔹 Контролював запаси, замовлення алкоголю та барних інгредієнтів
🔹 Розробив ексклюзивну коктейльну карту
Освіта
НУЛП
Графічний дизайн та архітектура, Львів
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)
Знання і навички
- Відповідальність
- Стресостійкість
- Креативність
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
📜 Додаткові курси та сертифікації:
✔ Барменська школа West Bartender School
✔ Сертифікат з міксології West Bartender School
✔ Лідерство в сфері HoReCa (Тренінг)
🏆 Досягнення:
4🏅 Фіналіст MargaritaChallange @cointreau
7🏅 Фіналіст Swizzle Cup @angosturahouse
4🏅 Фіналіст Make It Sustainably @koskenkorva
💪 Особисті якості:
🔹 Лідерські навички та вміння працювати в команді
🔹 Відповідальність та стресостійкість
🔹 Креативний підхід до створення концепцій бару
🍹Бар-менеджер “Ресторан Шепіт” відкриття нового закладу з нуля:
🔹 проектування бару та барної станції
🔹 створення коктельної карти, підбір алкоголю відповідно до концепції закладу та вимог замовника
🔹 робота з постачальниками алкоголю для отримання кращих умов співпраці
🔹 пошук персоналу
🔹навчання персоналу
🍸 Надаю послуги консалтингу в ресторанній сфері
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ -
Директор, керівник, керуючий магазином, менеджер по роботі з клієнтами
Київ -
Директор, заступник директора, керівник відділу, менеджер
Київ, Одеса -
Директор ресторану
Київ -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст