Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Євгенія

Директор ресторана

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Цебинога Євгенія Валеріївна
35 років
Контактний номер: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Київ, вул. Софії Русової 7

Посада:
Директор ресторану
Від 40 000 грн.

Освіта:
Київський Національний Університет Культури та мистецтв.
Спеціальність: : Менеджмент соціокультурної діяльності.
Факультет: Менеджер готельно-ресторанного бізнесу.

Досвід роботи :

Гостьовий будинком в Конче-Заспі
Квітень 2020 р.- Липень 2023 р.- керуюча

Ресторан кримськотатарскої кухні «Хаджибей» (м. Одеса) директор
жовтень 2018 р. – листопад 2019 р..

Сітка закладів грузинської кухні «Хінкальня» ( м. Одесса) директор
Травень 2017 р. – вересень 2018 р.

Основні обов'язки на посаді директора закладу :
• Відкриття закладу з нуля
• Оптимізація кадрових ресурсів;
• Підбір, навчання та управління персоналом;
• Підтримка та контроль рівня сервісу і якості кухні;
• Контроль технічного стану ресторана;
• Координація і контроль відділу маркетингу;
• Нарахування та видача заробітної плати персоналу.
• Разработка стратегій розвитку закладів;
• Формування планів бюджету;
• Забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів;
• Заключення договорів з постачальниками;
• Взаємодія з контролюючими органами;
• Аналітика тенденцій розвитку в ресторанному бізнесі;
• Складання та подання фінансових звітів власникам закладів .
• Контроль KPI.

2015 р. - 2016 р. – ресторан «Olivier» ( м. Астана, Казахстан) - адміністратор;
2015 р. – 2015 р. – ресторан «L’ Opera» ( м. Алмати,Казахстан) – офіціант - адміністратор;
2009 р.– 2011 р. - ресторан « Батьківська Хата» (автобан Київ-Одеса) – адміністратор;
2008 р.- 2009 р. - ресторан « Батьківська Хата» - офіціант.

Курси і додаткові навички:

«Управління ресторанним бізнесом» - Олександр Мусатов
«Теорія поколінь», «Сервіс, який продає» - Оксана Марусич
« Папа бренда» - Андрій Федорів
MBA Готельно-ресторанний бізнес
Genius space - Інтернет маркетинг

Англійська мова: рівень - B1;
Водійське посвідчення: категорія - B; ( маю власне авто)

Додаткова інформація:
- незаміжня, дітей немає;
-не маю шкідливих звичок;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: