Євгенія
Директор ресторана
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9918268
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
35 років
Контактний номер: [
м. Київ, вул. Софії Русової 7
Посада:
Директор ресторану
Від 40 000 грн.
Освіта:
Київський Національний Університет Культури та мистецтв.
Спеціальність: : Менеджмент соціокультурної діяльності.
Факультет: Менеджер готельно-ресторанного бізнесу.
Досвід роботи :
Гостьовий будинком в Конче-Заспі
Квітень 2020 р.- Липень 2023 р.- керуюча
Ресторан кримськотатарскої кухні «Хаджибей» (м. Одеса) директор
жовтень 2018 р. – листопад 2019 р..
Сітка закладів грузинської кухні «Хінкальня» ( м. Одесса) директор
Травень 2017 р. – вересень 2018 р.
Основні обов'язки на посаді директора закладу :
• Відкриття закладу з нуля
• Оптимізація кадрових ресурсів;
• Підбір, навчання та управління персоналом;
• Підтримка та контроль рівня сервісу і якості кухні;
• Контроль технічного стану ресторана;
• Координація і контроль відділу маркетингу;
• Нарахування та видача заробітної плати персоналу.
• Разработка стратегій розвитку закладів;
• Формування планів бюджету;
• Забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів;
• Заключення договорів з постачальниками;
• Взаємодія з контролюючими органами;
• Аналітика тенденцій розвитку в ресторанному бізнесі;
• Складання та подання фінансових звітів власникам закладів .
• Контроль KPI.
2015 р. - 2016 р. – ресторан «Olivier» ( м. Астана, Казахстан) - адміністратор;
2015 р. – 2015 р. – ресторан «L’ Opera» ( м. Алмати,Казахстан) – офіціант - адміністратор;
2009 р.– 2011 р. - ресторан « Батьківська Хата» (автобан Київ-Одеса) – адміністратор;
2008 р.- 2009 р. - ресторан « Батьківська Хата» - офіціант.
Курси і додаткові навички:
«Управління ресторанним бізнесом» - Олександр Мусатов
«Теорія поколінь», «Сервіс, який продає» - Оксана Марусич
« Папа бренда» - Андрій Федорів
MBA Готельно-ресторанний бізнес
Genius space - Інтернет маркетинг
Англійська мова: рівень - B1;
Водійське посвідчення: категорія - B; ( маю власне авто)
Додаткова інформація:
- незаміжня, дітей немає;
-не маю шкідливих звичок;
Схожі кандидати
Керуючий рестораном
Київ
Керуючий рестораном
Київ
Керуючий рестораном
Київ
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Київ, Івано-Франківськ
,
ще 5 міст
Бренд-шеф, технолог, керуючий рестораном
Київ
Директор ресторану
Київ