Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 июня 2020 PRO

Анатолій

Шеф-повар, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор,зав виробництвом кулінарії

с 09.2019 по 01.2020 (4 месяца)
магазин Market Dino, (супермаркет), м. Згожелец ( Польща) (Роздрібна торгівля)

Організація і координація роботи магазину та всіх цехів виробництва( кулінарія , пекарня , м'ясо-рибний )
Управління персоналом (підбір, адаптація, оцінка, розвиток персоналу)
Контроль за дотриманням стандартів обслуговування
Контроль за дотриманням трудової дисципліни, складання робочих графіків, облік робочого часу
Робота з товаром: мерчендайзинг, облік/проведення інвентаризації, організація і контроль замовлення, прийому, викладки
Дотримання стану магазину відповідно до корпоративних вимог
Вирішення спірних питань з покупцями

Технолог

с 06.2019 по 08.2019 (2 месяца)
супермаркет SPAR, Львів (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль роботи цехів ( кулінарія,м'ясний, пекарні ,піцерії ). Розробка та впровадження нових страв.

Су шеф

с 02.2018 по 12.2018 (10 месяцев)
готельно ресторанний комплекс, Згожелец , Польща (Сфера обслуговування)

Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.Сезонне обновлення і впровадження нових страв.

Шеф-кухар

с 10.2017 по 12.2017 (2 месяца)
ресторан " Борщ", Львів (ресторан української кухні)

відкриття закладу з нуля,розробка пакету документів.Підбір та навчання персоналу.Складання меню.Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції.

Завідувач виробництвом - шеф кухар

с 12.2014 по 09.2017 (2 года 9 месяцев)
ПАТ " Львівобленерго", Львів (Енергетика)

Організація і контроль роботи персоналу

Контроль якості страв,термінів та умов зберігання продукції

Робота з постачальниками,торговими представниками,

Сезонне обновлення і впровадження нових страв

Розрахунок,підбір,закупка кухонного обладнання,аксесуарів

Проведення тренінгів

Організація та проведення корпоративних заходів, кейтерингу.

Шеф-кухар , керуючий мережею ресторанів

с 06.2011 по 06.2014 (3 года)
ресторан " Смалець", м. Санкт Петербург (мережа ресторанів української кухні)

відкриття закладу з нуля.Складання меню та оновлення по сезону, організація роботи кухні, робота з постачальниками,підбір персоналу, контроль за своєчасними поставками сировини, продовольчих товарів, напівфабрикатів, контроль за технологією та якістю приготування їжі, оформленням страв на належному рівні,організація та проведення корпоративних заходів та весіль.

Образование

Міжрегіональна академія управління персоналу

Юрист, Львів
Высшее, с 2007 по 2013 (5 лет 6 месяцев)

Львівському кооперативному технікум

Технологія приготування їжі і організація громадського харчування і присвоєно кваліфікацію техніка-технолога,кухаря V розряду, Львів
Неоконченное высшее, с 1990 по 1993 (2 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Знання офісних програм Досвід підбору персоналу,навчання та роботи в команді .

Знание языков

  • Немецкий — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — продвинутый

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
Львов, Днепр , еще 8 городов

Шеф-повар
32000 грн, Львов, Ужгород , еще 3 города

Бренд шеф-повар (замена меню)
Львов, Винница , еще 8 городов

Шеф-кухар, керуючий
45000 грн, Львов, Киев , еще 8 городов

Шеф-повар
40000 грн, Львов

Шеф-повар
Львов, Винница , еще 4 города

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: