Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2024 PRO

Олександра

Директор ресторану

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник проекту

с 01.2023 по 12.2023 (11 месяцев)
ФОП Гаврильчик А.А. ТМ Маруся Смакуся виробництво та продаж продуктів харчування, Київ (Харчова промисловість)

Видкриття цеху по виробництву продуктів харчування шокової заморозки та мережі магазинів-кафе.
Проект вдало виконаний та керівництво ним передано власнику.
Як керівник проекту створила та запустила цех по виробництву страв шокової заморозки(90 видів) та чотири магазини по продажу власної продукції в Київській області та Києві.
Затвердження концепції (заздалегідь було замовником визначено «хочу схоже на Галю Балувану», концепція в процесі роботи змінена на більш сучасну, внесено зміни в асортимент страв.
Активна участь в пошуку та вибору приміщень.
Визначення ЦА в залежності від локації магазинів.
Наймінг та реєстрація ТМ Маруся Смакуся.
Створення технології та бізнес процесів виробництва, роздрібної торгівлі, приготування страв "на виніс", написання та впровадження Стандартів обслуговування, створення команд( виробництва та роздрібних магазинів, кав’ярні).
Можливо вперше в Киеві реалізована концепція "крига+полум*я", додатково до продажу страв шокової заморозки, ми по бажанню покупців их готуємо та пакуємо з собою+ кава в асортименті.
Розроблені технологічні картки, сформована собівартість страв та роздрібні ціни.
Дизайн етикеток на продукцію з необхідними реквізитами:склад,алергени, енергетична цінність.
Тендер та покупка обладнання, меблів, інструментів, упаковки.

Впровадження системи обліку та налагодження бухгалтерського обліку.

Реєстрація бізнесу в державних установах, отримання дозвілів.
Впровадження головних засад системи НАССР.

Розташування бізнесу: цех по виробництву страв шоковоі заморозки, магазини-кафе( 4 шт.) на Софіївська Борщагівка, Житомирська траса, два на Оболоні.

Викладач курсу "Ресторанний бізнес"(часткова зайнятість)

с 06.2022 по наст. время (1 год 11 месяцев)
«ЛОГОС & ЕРГО» навчальна компанія, Київ (Освіта, наука)

З початку війни проводжу заняття очно та дистанційно.
Викладач двох курсів. Навчаю ресторанному та готельному бізнесу рестораторів та початківців що планують відкрити свій ресторанний заклад або готель.
Допомагаю як проектний менеджер на всіх етапах проекту, починаючі з написання концепції, плану інвестицій, технологіі виробництва, організаціі обліку, набору персоналу до перших гостей в закладі.

Керівник ресторану італійської та азійської кухонь, керівник проекту по реконструкції та запуску ресторану

с 01.2021 по 08.2022 (1 год 7 месяцев)
Ресторан Zitti, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нового преміум ресторану з "0".
Контроль капітального ремонту і дотримання кошторисів.
Ліквідація і демонтаж попереднього ресторану в цьому приміщенні.
Участь в створенні дизайн проекту і концепції ресторану.
Проект технології кухні ресторану.
Постановка фінансового обліку. Аналіз і контроль основних статей бюджету. Управління товарними залишками.
Набір персоналу, навчання.
Розробка меню ( італійська, азійська кухні) із залученням іноземних шеф-кухарів.
Створення винної (більше 100 позицій) та барной карт.
Розробка сайту і бізнес-процесів для продажів продукції на доставку.
Розробка, реалізація маркетингової програми ресторану.
Створення каналів продажів.

Старший менеджер проекту з переводом на посаду Керівник VIP кінотеатру з ресторанним обслуговуванням

с 05.2019 по 05.2020 (1 год)
Кінотеатр Multiplex в ЦУМ(формата Lux з ресторанним обслуговуванням), ЦУМ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- будівництво і відкриття з "0".
Участь в створенні дизайну проекту і його реалізації, розробка і стандартизація сервис-дизайну кінотеатру з ресторанним обслуговуванням в п'яти залах і фойє кінотеатру;
- Укладення і супровід договором з ресторанами-партнерами, постачальниками і сервісними організаціями;
- Розробка меню ресторану і участь в розробці коктейльної і винної карт;
- Успішне відкриття кінотеатру, запуск бізнес-процесів і управління працюючим кінотеатром з ресторанним обслуговуванням;
- Підбір і навчання персоналу, побудова команд у форматі універсального співробітника, організація роботи за системою НАССР.

Досягнення: з першого місяця роботи досягли 70% заповненності при плановій 48%.Та виконання плану виручки бару і ресторану на 120%. Сформирована база постійних гостей.

Директор

с 12.2017 по 12.2019 (2 года)
Ресторан Стейкхаус, вул.Володимирська 49А, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління в повному обсязі рестораном і М'ясною Крамницею (роздріб);
- Участь в створенні дизайну проекту, фінансової моделі функціонування підприємства і його реалізації;
- Розробка і реалізація комерційної політики компанії, що управляє;
- Спільна робота з шеф-кухарем по створенню і приведенню меню до wow- ефекту;
- Підбір та навчання персоналу ресторану, магазину;
- Підвищення економічної ефективності (робота з food cost кухні, бару, оптимізації розміру ФОП);
- Розвиток в ресторані теми foodpairing і вечерь у форматі Private Dining;
- Підготовки для сертифікації ресторану в системі HACCР;
- Участь в побудову стратегії по просуванню ресторану в соціальних мережах;
- Контроль витрат засобів інвестора відповідно до затвердженого бюджету.

Досягнення: досвід спільної роботи з іноземними шеф-кухарями у форматі аутсорсинга по виробництву стейків від етапу дозрівання, ферментації яловичини до подання на стіл

Директор ГРК

с 12.2008 по 05.2017 (8 лет 5 месяцев)
Ресторанно-готельний комплекс "Вілла Віта" с.Віта Поштова, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Реалізація завдань по будівництву і запуску ресторанно-готельного комплексу з "0";
- Керівництво комплексом в повному об'ємі, контроль за ціноутворенням і збереженням ТМЦ;
- Опис, впровадження і оперативна зміна бізнес-процесів, розмежування зон відповідальності і повноважень співробітників впровадження стандартів сервісу ресторану класу люкс;
- Підбір і навчання персоналу;
- Планування рекламних компаній, координації одночасних різнопланових заходів на території комплексу;
- Згладжування сезонних коливань доходу.

Досягнення: Проведення більше 250 великих весільних заходів в рік. Комплекс входив в ТОП 10 кращих заміських ресторанів

Адміністратор, Директор ресторану, Керівник напрямку Ресторани в компанії FIM

с 07.2002 по 08.2008 (6 лет 1 месяц)
FIM груп (ресторан ОПанас, РГК Трипільське сонце), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Контроль дотримання стандартів сервісу офіціантами при обслуговуванні;
- Підбір, навчання і організація щоденної роботи лінійного персоналу;
- Спілкування з гостями, підвищення лояльності до ресторану і робота з конфліктними ситуаціями;
- Моніторинг ринку конкурентних послуг, розробка і реалізація маркетингової стратегії, стратегії продажів і робота з корпоративними клієнтами;
- Розробка системи показників діяльності підприємстві;
- Розробка планувальних рішень (робота з архітекторами, дизайнерами), організація і контроль інженерно-технічної експлуатації закладу;
- Участь в розрахунках фінансової моделі підприємства і комерційної політики компанії;
- Контроль витрат засобів інвестора відповідно до затвердженого бюджету.

Досягнення: зростання в компанії від адміністратора ресторану до керівника рестораном і до керівника напряму "Ресторани" в групі компаній. Проект окупився повністю за 18 місяців.

Образование

КНТЕУ

Економічний факультет, Київ
Высшее, с 1986 по 1991 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Институт экономики, права и систем управления Песоцких, «Техника эффективных переговоров и продаж»

2018

Консалтинговая группа Busines System, «Стратегии развития компании»

2017

Академия OLOS, курсы: «Управление эффективностью», «Работа с сопротивлением», «Подбор персонала»

2019

ДП «Укрметртестстандарт»,«Внедрение систем управления качеством на основе международных стандартов ISO серии 9000 и безопасност

2016

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК R-Keeper iiko Уміння працювати на позитивний результат і мотивувати до цього к Разробка концепції,запуск проектів з «0» Маркетинговое управління (аналіз ринку, бренд-менеджмент) Административное управління (проектний менеджмент,набор команди) Финансовое управління (бюджетування,планування, аналіз) Висока організованість і самостійність, вимогливість, амбітність Уміння працювати на позитивний результат і мотивувати до цього Административное управління (проектний менеджмент,набор команд

Знание языков

  • Немецкий — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Выступления в качестве лектора на семинарах, организуемых, ООО «Ресторанный-Консалтинг» в рамках профессиональных выставок;

Благодарность начальника Районной государственной администрации Шевченковского района в г. Киеве: «За личный вклад в развитие предпринимательства».

Водійські права класу В, власний автомобіль

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: