Резюме від 13 травня 2016

Евгений

Шеф-повар, старший смены (европейская, японская кухня)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 05.2014 по 06.2015 (1 рік 1 місяць)
Суши так, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовления блюд японской кухни,контроль качества продуктов, заявка на продукцию, а также организация процесса.

Суши-повар

з 09.2013 по 04.2014 (7 місяців)
ресторан Тотами (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд японской кухни, контроль качества выдачи готовой продукции.

Повар универсал.

з 03.2013 по 06.2013 (3 місяці)
последнее место работы ресторан на Распутье в г. Москва (ресторанный бизнес. Старший сушист)

Приготовление различных блюд европейской кухни,контроль качества и выдачи готовых блюд.Мной было поставлено японское меню с нуля.

Сушист

з 05.2005 по 07.2006 (1 рік 2 місяці)
Ханами ресторан "Мураками" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление различных блюд

Освіта

КНТЕУ

Менеджер отельно-рестоанного бизнеса, Киев
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

ВПУ №33

2004-2006

Знання і навички

Повар японской кухни

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Левченко Евгений Анатолиевич

Левченко Евгений Анатолиевич

Шеф-повар, Рейнфорд

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Знание японской частично европейской итальянской кухонь.Возможность поставить японскую кухню с нуля, с выходами на поставщиков продуктов и оборудования для японской кухни.


На данный момент открыт для вакансий за рубежом!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: