Резюме від 22 листопада 2021

Галина

Кухар, пекар, заготівельник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар-заготівельник

з 03.2019 по нині (5 років 2 місяці)
бістро ДС, Львів (сфера обслуговування)

виготовлення напівфабрикатів

Шеф повар

з 11.2017 по 03.2019 (1 рік 4 місяці)
Приватна Садиба, Славсько (готель, ресторан)

Управління персоналом, планування замовлень продукції, контроль видачі готової продукції, проведення інвентаризації, організація роботи зміни по виконанню плану (виробничого завдання)
Виготовлення продукції за технологічними картами, контроль за правильним стікеруванням продукції, контроль за термінами та температурними режимами продукції

Старший кухар

з 05.2015 по 06.2016 (1 рік 1 місяць)
Ресторан-бар YAK на крилах, Киев (Сфера обслуговування)

Кухар гарячого процесу, старший кухар.
Управління персоналом, планування замовлень продукції, контроль видачі готової продукції, проведення інвентаризації, організація роботи зміни по виконанню плану (виробничого завдання)
Виготовлення продукції за технологічними картами, контроль за правильним стікеруванням продукції, контроль за термінами та температурними режимами продукції.

Шеф-кухар

з 11.2014 по 03.2015 (4 місяці)
Смт.Славсько, Славсько (Готель, ресторан)

Організація робочого процесу, контроль за видачею страв, приготування страв.

Старший кухар, пекар

з 08.2014 по 11.2014 (3 місяці)
готельний комплекс Тиса, Київ (ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

Управління персоналом, планування замовлень продукції, контроль видачі готової продукції, проведення інвентаризації, організація роботи зміни по виконанню плану (виробничого завдання)
Виготовлення продукції за технологічними картами, контроль за правильним стікеруванням продукції, контроль за термінами та температурними режимами продукції.

Освіта

Торгово-економічний колледж (ПТУ №18)

Кухар-технолог, Львів
Середня спеціальна, з 1995 по 1997 (1 рік 8 місяців)

Додаткова інформація

Комунікабельна. Характер врівноважений, відповідальна, пунктуальна, ініціативна. Стресостійка. Орієнтована на професійне самовдосконалення. Можу працювати як самостійно, так і в команді. Кухар не тільки по професії, але і в душі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: