Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Дмитрий

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф повар

з 09.2016 по нині (7 років 8 місяців)
"Ресторан", Севастополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 03.2015 по 08.2015 (5 місяців)
отель "Lexx", Коктебель (гостинечный бизнес)

Открытие кухни отеля на 120 номеров

Шеф-повар

з 06.2014 по 11.2014 (5 місяців)
"Sky&Mare" (Гостиница Алушта)

Су-шеф

з 05.2013 по 06.2014 (1 рік 1 місяць)
Radisson Resort & SPA Alushta (Гостиница Алушта)

Повар

з 09.2012 по 05.2013 (8 місяців)
"Graine de Moutarde" (Ресторан Киев)

Личный повар

з 05.2010 по 05.2011 (1 рік)
Частное лицо (Частные лица)

Повар

з 06.2009 по 04.2010 (10 місяців)
"Висак" (Гостиница 4* Киев)

Старший повар

з 05.2006 по 10.2006 (5 місяців)
"Море" (пансионат, Алушта)

Повар

з 11.2005 по 05.2006 (6 місяців)
"Оранжерея" (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготовления блюд по меню

Повар

з 12.2004 по 09.2005 (9 місяців)
"Велюр" (ресторан, Киев)

Приготовление блюд по меню.

Старший повар смены

з 01.2004 по 10.2004 (9 місяців)
"Помпеи" (ресторан, Санкт-Петербург)

Приготовление блюд согласно меню, контроль работы кухни, прием товара, составление закупки, проведение переучетов.

Шеф де парти

з 03.2003 по 12.2003 (9 місяців)
"Донбасс-Палас" (гостиница 5*)

Контроль работы мясного отдела горячего цеха, контроль качества продуктов и отпускаемых блюд, приготовление, обучение персонала.

повар

з 04.2002 по 03.2003 (11 місяців)
"Штопор" , Донецк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по меню, прием товара.

Освіта

ПТУ № 96

Повар, Енакиево
Середня спеціальна, з 1996 по 1998 (1 рік 8 місяців)

Знання і навички

Знание молекулярной кухни, "Хоспер", технологии Sous Vide.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Опыт работы с иностранными шеф-поварами, шефами футбольных клубов Милан, Лацио, Барселона,Селтик. Есть рекомендательные письма. Водительские права ВС. Имеется команда поваров и кондитер. Есть портфолио блюд. Гастроботаника. Опыт работы с дичью. Приготовление сыровяленых деликатесов, колбас. Копчение. Ферментация продуктов. Хлеб на закваске. Сезонная работа не интересует.

Схожі кандидати

Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер
Інші країни, Дистанційно

Шеф-повар, кондитер
Інші країни, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-повар
130000 грн, Інші країни

Бренд шеф-повар (замена меню)
Вінниця, Дніпро , ще 8 міст

Су-шеф, повар
Інші країни

Су-шеф, повар
Одеса, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: