Резюме від 25 червня 2023

Марія

Директор, менеджер з розвитку ресторану, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Львів, Одеса, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший Експерт

з 05.2020 по нині (4 роки)
АН Simple, Львів (Нерухомість)

На цій посаді я багато думала про сферу гостинності та гастрономічних шедеврів. Зараз я працюю в чудовій команді, з чудовим Власником. Я - Старший Експерт, мій дохід мінімум в два рази перевищую ЗП Директора Ресторану, але думки про рідну сферу не залишають мене. Тому я з надією чекаю мега вакансії, в яку я порину з головою і яка поверне мене до улюбленої справи!
З нових навиків - удосконалення мистецтва переговорів, продаж та купівля квартир, робота з молодою командою. Також встигла покращити корпоративну культуру в компанії та домогла внести багато удосконалень для підвищення ефективності роботи працівників.

Директор ГО

з 11.2017 по 05.2021 (3 роки 6 місяців)
ГО MuzSweet, Львів (ЗМІ, медіа)

Зараз громадська організація працює в багатьох різноманітних напрямках: репетиційна база, студія звукозапису, продюсерський центр, фото та відео студії, івент-агенція, оренда музичних інструментів, організація та реклама масових фестивалів та вантажні перевезення. За час мого управління усі відділи пройшли шлях від ідеї до реалізації, були створені фінансові фонди для кожного відділу. Набір та стажування персоналу, створення клієнтських баз та програм лояльності, контроль обігу коштів. Також за моєї ініціативи було створено профспілку власників репетиційних баз, завдяки чому мені вдалось збільшити вартість репетиційних годин у всьому місті. З листопада 2017 по листопад 2018 можна спостерігати тенденцію збільшення обігу коштів на 600%. Загалом справи йшли чудово. Поки не почався карантин.

Управляючий адміністратор ресторану, відділ ресторанного бізнесу

з 02.2017 по 05.2017 (3 місяці)
XXI Century Investments, Кропивницький (Кіровоград) (Нерухомість)

Робота у великій корпорації з безліччю супутніх відділів та комунікацій. Моя задача полягала у повному оновленні і переродженні закладу, який був зачинений у зв'язку з своєю нерентабельністю. Кількість посадочник місць - 140.
Почала я з переоблаштування вентеляційної системи, переробки системи водопостачання та проектування грамотної розтановки нового підібраного обладнання у виробничих приміщеннях. Пізніше спільно з відділом реклами та маркетингу ми створили затишок та комфорт у унікальному залі ресторану та на терасі за моїм проектом, залишивши основні деталі інтер'єру - меблі.
Перед розробкою нового меню був проведений конкурс шеф - кухарів з різних куточків України. Прописання збалансованого меню бару, асортименту карти вин та коктейльної карти. Робота з постачальниками. Придбання всього барного обладнання та посуду. Підбір персоналу сервісу почала за місяць до відкриття, він був дуже ретельний - понад 50 співбесід. Через особливості даного регіону, я прийняла рішення - 90% персоналу сервісу найняти "з нуля". Після тривалого навчання і здачі всіх письмових, усних та практичних екзаменів найкращі кандидати були прийняті на свої посади.
Останні 2 тижні до відкриття - розробка та втілення найефективніших маркетингових кроків, організація друку меню та рекламної продукції, пошиття форми, кувертів і т.д. Пошук та придбання необхідного дрібного інвертар'я для швидкої та зручної роботи працівників залу, дрібні ремонтні роботи.
Управління роботою ресторану та всіма процесами. Робота з R-keeper - 7. Робота з касовим апаратом "Марія" та книгою РРО. Облік і управління фінансовим оборотом закладу. Атестації працівників та створення персональних мотиваційних програм.
При мониторингу прибутку закладу за минулі роки виявлено збільшення прибутку всередньому на 245 %.

Менеджер по розвитку, адміністратор

з 09.2016 по 12.2016 (3 місяці)
Динамо Блюз, Львів (Ресторан (Стейк Хаус))

Прописання оновлених посадових інструкцій для всього персоналу, дисциплінарної політики, стандартів обслуговування. Втілення програм мотивації та вдосконалення сервісу, нове розуміння чистоти! Організація відвідувань таємним покупцем та організація курсів акторської майстерності для працівників сервісу. Також звичайно робота з постачальниками і відносно нове вміння організації різноманітних креативних масових заходів.

Адміністратор/менеджер по розвитку

з 02.2016 по 04.2016 (2 місяці)
Palermo, Самбор (Ресторан італійської та європейської кухні.)

Працювала запускаючим адміністратором/менеджером по розвитку. Організувала робоче місце та повноцінне навчання офіціантів, барменів та посудомийниць. (усі учні без жодного досвіду в сфері ресторанного господварства). Створила унікальну стандартизацію обслуговування в даному закладі. Створила внутрішні правила, політику закладу. Прописала посадові інструкції для кожної посади, починаючи від кухара і закінчуючи прибиральницею. Протягом усього часу розвивала в працівниках найважливіші на мій погляд цінності - "Команду" і "Гостинність".
Звільнилась тому, що не мала можливості постійно перебувати в м. Самбір.

Офіціант - інструктор (Старший Офіціант)

з 11.2012 по 03.2016 (3 роки 4 місяці)
Сушия, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Спочатку працювала на посаді Офіціанта, пізніше була переведена посаду Офіціанта - інструктора, в зобов'язання якого входило: навчання новачків в школі Офіціантів та їх екзаменнування, організація роботи Офіціантів, вирішення конфліктних ситуацій з Гістьми, організація нових тренінгів та конкурсів для Офіціантів, складання графіків та організація роботи на місці, звіти дерекції ресторану щодо стажування та роботи Офіціантів.
Частково запустила ресторан у ТЦ Форум.
Повністю і дуже успішно запустила ресторан (пр. Шевченка 3), не дивлячись на усі труднощі. (Повна відсутність досвідчених офіціантів.)

Помічник Режисера

з 11.2012 по 05.2013 (6 місяців)
Центр Творчості Дітей та Юнацтва, Львов (Театральне мистецтво)

Робота з дітьми. Постановка вистав.

Офіціант

з 10.2011 по 10.2012 (1 рік)
Ялинка, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчилась спілкуватися з гістьми, познайомилась з роботою закладу ресторанного господарства.

Освіта

Львівський Інститут Економіки І Туризму

Готельно-ресторанної справи та туризму, туризм., Львов
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Крім організації подорожей, екскурсійної діяльності також вивчаю Організацію Готельного Господарства, Організацію Ресторанного Господарства, Менеджмент та Маркетинг.

Львівський Професійний Ліцей Торгівлі та Сфери Послуг

Кухар - кондитер IV розряду, Львов
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (1 рік 8 місяців)

Кухар - кондитер IV розряду
Практика на кухні - півроку.

Додаткова освіта та сертифікати

Reikartz Hotel Group

2016, Проект "Прокачай ресторан"

Ресторани комплексів Панська Гора, Галицька Корона, Nota Bene, Park. Art of Rest - класичне обслуговування масових заходів

З 2015

Cartel (Буковель)

Стажування, курс тренінгів. (2017, 1 місяць

Event Forum Lviv 2018

2018

RESTORATOR. UA

Фестивалі In Rest Fest (In Rest Winter Fest) Буковель

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Adobe Photoshop Internet Explorer MS Access Opera R-Keeper Mozilla Firefox Linux Google Chrome КОМПАС Здатність до навчання Google Brio Високий рівень навчання офіціантів, тренінги. Організація роботи працівників залу, бару та мийного відділу Вирішення конфліктних ситуацій з Гістьми. Складання стандартів обслуговування,правил та внутрішньої політи Знання методів продажу і їх навчання. Організація обслуговування масових заходів. Робота з касовим апаратом та книгою РРО. Продюсування музичного гурту

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Німецька — початковий

Рекомендації

  • Бубес Надія

    Бубес Надія

    Власниця, Ялинка

    Контактні дані приховані
  • Варданян Мар'яна

    Варданян Мар'яна

    Директор, Сушия

    Контактні дані приховані
  • Місько Роман

    Місько Роман

    Власник, Palermo

    Контактні дані приховані
  • Янчук Дмитро Олександрович

    Янчук Дмитро Олександрович

    Виконуючий обов'язків директора ресторанного відділу корпорації, XXI Century Investments

    Контактні дані приховані
  • Яворовський Роман Богданович

    Яворовський Роман Богданович

    Засновник ГО, MuzSweet

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Я -- творча особистість з нестардартним мисленням і креативним складом розуму. Комунікабельна, відповідальна, працьовита.

* * *
Для мене Ресторан - це не просто заклад громадського харчування. Ресторан - це місце, від якого очікують вражень: комфорту, затишку, приязних усмішок працівників та теплої атмосфери...Де серед буденних справ час зупиняється...Де Гість може хоча б трішки відокремитись від навколишнього світу і порелаксувати.

А от ресторан зсередини - це злагоджений робочий процес та щире хвилювання кожного працівника за виконання поставленої перед ним задачі. Здатність і бажання удосконалюватись. І те, чого не можливо навчитись - ГОСТИННІСТЬ.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: