Резюме від 8 травня 2024 Файл

Микита

Керуючий рестораном, кафе, доставкою

Вік:
29 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Кропивницький, Умань, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бондаренко Микита Олександрович

Вік:29 років
Місто проживання:Кропивницький
Готовий працювати:Кропивницький, Дистанційно
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Керуючий доставкою їжі
з 08.2020 по нині
ZORI Meat gastropub, Харків (Ресторанний бізнес)
Функціональні обов'язки: Підбір, навчання та контроль персоналу, контроль маркетингових активностей, налаштування та підтримка працездатності відділу, ведення звітності, контроль залишків та пошук нових постачальників, робота з iiko, розробка мотиваційних систем, робота зі скаргами, робота з документами та бухгалтерією.
Позаштатний працівник
з 02.2020 по 03.2020
Суші бар «Суші та вино», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов'язки: відкриття нової мережі закладів, розробка меню та технологічних карт, навчання персоналу, консультації в перший час роботи
Менеджер з розвитку
з 12.2019 по 07.2020
Raketa, Харків (IT Food - tech)
Функціональні обов'язки: пошук та залучення нових партнерів (сегмент HORECA), холодні дзвінки та проведення зустрічей, презентація продукту; ведення бази партнерів; проведення переговорів, робота із договорами та бухгалтерією

Менеджер з продажу
з 04.2018 по 11.2019
ТОВ «Суші Продукт +», Харків (продаж делікатесної групі товарів)
Функціональні обов'язки: робота з особистою клієнтською базою, пошук нових клієнтів, формування комерційних пропозицій, укладання договорів, відрядження та проведення особистих зустрічей, налагодження комунікацій з проблемними клієнтами, робота з дебіторською заборгованістю, ведення звітності, організація продажів у Києві та Київській області.
Позаштатний працівник
з 10.2017 по 12.2017
Доставка суші Сусіди, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов'язки: відкриття нової мережі закладів, розробка меню та технологічних карт, робота з системою обліку, консультація щодо необхідного обладнання, навчання персоналу

Кухар, сушист, кухар-універсал, су-шеф
з 06.2013 по 02.2018
Мафія, Синдикат Вкуса, First Line Group, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Технологічний факультет, Харків
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
школа менеджерів «АБІС», закінчив з відзнакою.
2018 год. 1 месяц
BOOSTA Academy - SMM та таргетінг
2022, 2 місяці
Genius space - PPC
2022, 2 місяці
Знання і навички
MS Excel, MS Word, Пользователь ПК, 1С, MS PowerPoint, CRM, iiko, Poster
Знання мов
• Російська ─ вільно
• Українська ─ вільно
• Англійська ─ середній
Додаткова інформація
Професійні навички: навички ведення ділових перемовин, досвід побудування успішних проектів, вміння працювати в команді і на результат, вміння працювати в режимі багатозадачності, відповідальність

Особисті якості: грамотна мова, презентабельна зовнішність, цілеспрямованість, комунікабельність, активна життєва позиція, ініціативність, пунктуальність, прагнення розвитку та професійного зростання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: