Резюме від 22 квітня 2024

Аліна

Менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто проживання:
Глобине
Готовий працювати:
Глобине, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Відокремлений структурний підрозділ "Новокаховський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного"

Фаховий молодший бакалавр з менеджменту, Нова Каховка
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Каховська школа мистецтв

Художній відділ, Каховка
Середня спеціальна, з 2013 по 2019 (6 років)

Отримання освіти в школі мистецтв на художньому відділі дозволило мені розвинути навички у малюванні, графіці, скульптурі та інших мистецьких техніках. Під час навчання я отримала знання з історії мистецтва та мистецької теорії. Все це дало змогу розвивати креативність, а також здобути розуміння естетичних принципів та виразності через мистецтво.

Знання і навички

Комунікабельність Відповідальність Бажання вчитися і розвиватися Стресостійкість Пунктуальність Досвідчений користувач MS Office Швидкий набір тексту Висока працездатність Уміння користуватись оргтехнікою Canva Користувач Internet Здатність до навчання

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Шукаю віддалену, стабільну роботу, готова розглянути як повну так і часткову зайнятість. Швидко навчаюсь новому та можу ефективно використовувати отримані знання. Активно шукаю можливості особистого й професійного розвитку. Готова присвятити весь час роботі з метою досягнення максимальних результатів.
ПЕРЕЇЖДЖАТИ НЕ ПЛАНУЮ, ШУКАЮ ТІЛЬКИ ВІДДАЛЕНУ РОБОТУ!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: