Роман
Администратор ресторана, 15 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 44 роки
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1155776
Досвід роботи
офіціант
з 11.2015 по нині
(8 років 6 місяців)
Ресторан Бачевських, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Курси сомельє додатко
Освіта
ЛНУ імені Івана Франка
Геологія, Львов
Вища, з 2001 по 2007 (6 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Курси сомельє
2019, 2міс
Знання мов
- Англійська — середній
- Польська — середній
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Голуб’єв Роман Геннадійович
Адреса: м. Львів, вул. Коломийська 12, кв.8
Телефон:[
e-mail: [
Дата і місце народження: 06 вересня 1979р., м. Львів
Сімейний стан: одружений, маю 2 сина, 9 і 17р;
Освіта:
2001-2007: "Львівський національний університет ім. І. Франка".
Спеціальність: “Екологія та охорона навколишнього середовища” (геологічний факультет).
1994-1998: "Львівський технікум промислової автоматики".
Спеціальність: “Виробництво електронно-обчислювальної техніки”
2000: ”ВПУ 27”
Здобув кваліфікацію – офіціант, бармен (3 розряд).
Досвід роботи:
11.2016 і зараз: ТзОВ "Ресторан Бачевських",офіціант .
03.2011 - 11.2016:ПП"Захід-клас"-ресторан "Хутірець",ст.офіціант.
04.2010 -02.2011:ПП «Фест-вест» - бармен.
07.2009-03.2010: МВК «Оріон» - адміністратор ресторану, офіціант
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети і обслуговування.
05.2008-05.2009: ГВК «Панська гора» - адміністратор ресторану, ТВО директора за його відсутності.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети.
07.2002-05.2007: ресторан ”Княжий Львів” – бармен, ТВО адміністратора.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, весіль, а також міжнародних конференцій.
05.2000-05.2002: кафе-бар “Арт-Кристал” - офіціант, бармен.
Профіль організації: Організація та обслуговування виїзних банкетів, фуршетів, весіль ( кейтерінг, а також обслуговування на місці) .
Обов'язки: Обслуговування банкетів, фуршетів, весіль, а також допомога в організації і оформлення цих заходів.
Професійні навики:
Знання комп’ютерних програм: MS-Office, Internet;
Організація, оформлення та обслуговування банкетів, фуршетів, весіль а також міжнародних конференцій, імпрез і урочистостей;
Маю навики роботи зі спеціальними геологічними а також екологічними програмами та засобами .
Робота з R-keeper(B-52) і т.д.
Додаткова інформація:
Вільно володію українською та російською мовою, базові знання з англійської та польської мов.
04.07.2022р
Схожі кандидати
Адміністратор ресторану
Львів
Адміністратор ресторану
25000 грн, Львів, Київ
,
ще 2 міста
Менеджер ресторану
25000 грн, Львів
Адміністратор ресторану
25000 грн, Львів
Адміністратор кафе
Львів
Адміністратор ресторану
Львів