Резюме від 2 вересня 2020 PRO

Денис

Технік-технолог, обвалювальник м'яса, кухар (4 розряд), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Butcher

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
Staunton Foods, Timoleague (Харчова промисловість)

Обвальщик м'яса

з 08.2019 по 08.2020 (1 рік)
Oskar Foods, Willjandi (М'ясокомбінат)

Фахівець з переробки м'ясної продукції 1 кат

з 06.2019 по 08.2019 (2 місяці)
Варус, Бровари (Роздрібна торгівля)

Переробка м'ясної прод . Обвалка Яловичини . Підтримка асортименту . Контроль якості і ротація товару.
Підтримка вітрини .
Вітрина вагова .
Фарши ,Ковбаси ,П.ф.,Птиця,Свинина,Говядина .
Нарізка і жиловка згідно стандартів.
Здобутки :
Збільщення продаж і купівельної спроможності покупців.

Обвальщик м'яса

з 05.2019 по 06.2019 (1 місяць)
М'ясхофф, Київ (Обслуговування)

Обвалка м'яса : Свинини ,Яловичини,Телятини ,Птиці,Приготування фаршів,Ковбас, Накриття вітрини, запис виданої сировини. Контрольна обвалка .
Прийом і Учьот товару -переважування .
Контроль якості сировини . Робота згідно стандартів, жиловка теж.
Постійна підтримка вітрини . Прийомка Свинини , Яловичини , Куриці, Індика ,Суб продуктів, Робота грузчика . Кожен вечір перерахунок сировини. Заявка на завтра . Замивка цеху ,камери , інвантарю , агрегатів,коридорів.
Пішов бо треба їздити по Києву . Ти не на 1 місці . Сьогодні ти на Дорогожичах , завтра на Вижгороді ,після завтра в Броварах , потім на Межевій. Звісно проїзд за свій рахунок і на роботі ти маєш бути вчасно о 7:00.

Оброблювач м'ясних туш

з 12.2018 по 05.2019 (5 місяців)
Ашан, Київ (Роздрібна торгівля)

Обвалка : Свинини, Яловичини ,Телятини ,Баранини. Обробка м'яса до напівфабрикатів та готової продукції .
Нарізка стейків ,жиловка , згідно зі стандартами Ашан.
Дві вітрини : Вагова і в підложки .
Вітрина для підложок 26 метрів з 2 боків.
Вагова 6метрів .
Пройшов навчання 5 модульної програми школи м'ясників . Здобув відзнаку як кращий митець м'яса на магазині Ашан Рівгош.
Останнім часом працював сам ,один напарник попав в лікарню на операцію , інший захворів , а ще один поїхав в Чехію на роботу.
Тому на паску працював сам.
В мої задачі входило : Накриття вітрини , підтримка всього асортименту за наявності товару , підміна продавця бо він був один. Обслуговування клієнтів. Ротація товару , контроль якості товару , контроль терміну придатності. Вчасне попередження керівника про це!
Перерахунок товару .
Заготовки на завтра , Підготовка но накриття вітрини , Полуфабрикати . Робота за Фаршмена бо він теж один й підміни в ньго не має . Фарши ,ковбаси ,Біфштекси обов'язковий асортимент.
Після закінчення :
Замивка цеху (стін ,інвентарю,столів,полу,стоків,камери).
Робота по НАССР .
Цепочка холода і тд. і тп.
Допомога фасувальницям ,якщо ті не встигають.
Працював за контрактом . Його не продлили . А просто набрали нових людей . Та віддали години вихідними днями . Працював по 7 днів без вихідних.

Обвалювальник м'яса

з 03.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Silpo, Бровары (Роздрібна торгівля)

Відкрита вітрина , завжди свіже якісне м'ясо, контроль сроків ,також куриця, індик, розбір згідно стандартів мережі.
Система HACCP .
Але відстала ( Ручна Ведомість , Заброний лист ) Посто ніколи це все писати коли йде наплив покупців . В Ашані до цього підійшли з розумом там це в електронному форматі .
Правила дефростації супродуктів .
Прийомка товару М'яса - Контроль якості , По категоріям .
Свинина , Телятина ,Куриця, Індик - згідно стандартів .
Ротація товару .
Наша ряба поставки кожного дня ротація і підтримка вітрини .
300-400 кг мінімум .Ротація фейсом до людини і по датам .
Якщо якогось товару багато ,обов'язково сповіщяю керівництво , якщо потрібто вибиваю знижку на цей товар. Щоб він не пропав .
Перевірка стану холодильників , Заморозки , Ведення журналів ,
Контроль вітрини ,Регалу , Банетів .
Праця з ТСД -терміналом збору даних.
Контроль сроків частичний переучот кожного ранку .
Переміщення з ТЗ в Мц.
Робота згідно Інструкції обвалювальника м'яса .
Ковбаси фарші , чивапчичи , маринаднна група ,бекон , нарізка стейків згідно стандартів . (Свинина , Гов'ядина )
Завжди намагаємося вгодити клієнту ,щоб він до нас ще прийшов і привів друзів .
Якщо продавці не встигають ,(навіть коли моя зміна закінчена), Обов'язково Допомагаю .
На останок скажу , що роботи дуже багато є такі дні коли ніколи сходти в туалет . 1 година в день списується на обід ходив ти на нього чи ні . 12 годинний робочий графік .
Я важаю ,що це несправедливо . Обідів не має ! Щоб щось купити поїсти ти маєш перевдягнутися піти на касу постояти в черзі а тоді піти до охорони простикірувати товар, піти в столову , поїсти ,спуститися перевдягнутися й прийти працювати . Все це знаходиться в різних кутках магазину майже 1 км. щоб сходити на обід. Це займає мінімум 25 хв. Часи роботи в електронному вигляді.

Обвалювальник м'яса

з 09.2017 по 02.2018 (5 місяців)
Novus, Бровары (Роздрібна торгівля)

Обвалка свинини ,говядини ,баранини ,викладка товару по планограмі. Контроль якості і сроку гідності.

Zeznik ( Обвалювальник м'яса)

з 04.2017 по 09.2017 (5 місяців)
Hilton foods ltd, Muslowice Мисловіце (Обвалка Яловичини ( М'ясокомбінат))

Обвалка Яловичини. ( Система , конвеїру )

Обвальщик

з 07.2015 по 03.2017 (1 рік 8 місяців)
Ашан, Киев (Роздрібна торгівля)

Обвалка м'яса

Фаршмен

з 04.2015 по 06.2015 (2 місяці)
Ашан, Киев (Роздрібна торгівля)

Фарши ,колбаси,супродукти ,рулети ,кріпінети.

Мучник

з 12.2014 по 02.2015 (2 місяці)
Nouus (обслуговування)

Працював мучником не сподобався графік !

Кухар

з 09.2014 по 11.2014 (2 місяці)
Биф (Готельно-ресторанний бізнес)

Роблю бургера на доставку, обєм великий , работа важка .
В обов'язки входять фарш ,формування котлет , збирання бургера , картопля ,салат, соуса - все в ручну з нуля . Роблю неофіційно - график 10 -10 майже без вихідних . Ресторан" Биф " біля метро Палац Спорту.

Кухар

з 07.2014 по 09.2014 (2 місяці)
Евразія (обслуговування)

Сушист

з 12.2013 по 07.2014 (7 місяців)
тов альмерія плаза "Азія " (обслуговування)

Вантажник складського господарства ролетної комплектації

з 09.2013 по 12.2013 (3 місяці)
"Алютех-к" (Ролетні установки - Ворота)

Пастер

з 12.2012 по 06.2013 (6 місяців)
Мафія (обслуговування)

Кухар 4 розряду

з 06.2012 по 12.2012 (6 місяців)
Тов таверна "Сторі кафе " (обслуговування)

Кухар - Чбр

з 06.2011 по 06.2012 (1 рік)
Пузата хата (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Коледж Ресторанного Господарства

Кулінарний, Tехнік-Tехнолог, Київ
Незакінчена вища, з 2012 по 2014 (1 рік 9 місяців)

ВКУКНТЕУ

Кулінарний , кухар 4 розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

"Сігма " права категорії В

2013 4 місяця

"Тов Ліфт Звар" права водія навантажувача 2 розряду

2013 6 місяців

Знання і навички

MS Word Користувач ПК MS Excel MS PowerPoint

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Вредных привычек не имею.Не пью,не курю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: