Резюме від 13 квітня 2022 PRO

Юрій

Шеф-кухар, менеджер проекту

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 10.2020 по 03.2022 (1 рік 5 місяців)
Cult Comedy Hall, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухні з нуля.
Проектування кухні,підбір обладнання.
Підбір та навчання персоналу.
Розробка меню.

Менеджер проекту

з 03.2020 по 05.2020 (2 місяці)
У Бобра, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота.
Запуск з нуля.
Навчання персоналу кухні по приготуванню (Піца,бургери,салати,1-страви,пивні закуски)
Складання технологічних та калькуляційних карт.
Формування продажної ціни в меню.
Підбір обладнання та інвентарю.

Шеф-кухар, Менеджер проекту

з 09.2019 по 03.2020 (6 місяців)
Крамниця Пекарня Зерно, Львів (Кав’ярня,ресторан)

Комплексне проектування та оснащення закладу.
Розробка дизайну,назви та ідеї закладу.
Розробка та складання плану-розстановки меблів і необхідного обладнання для залу.
Проектування технології кухні.
Розробка концепту кухні,замовлення та розстановка обладнання.
Навчання персоналу (кухня,бармени,офіціанти)
Розробка технологічних та калькуляцій них карт.
Систематизація обліку та економічні показники рентабельності,фудкост.

Бренд Шеф

з 02.2018 по 09.2019 (1 рік 7 місяців)
Pizza Letta, Львів (Доставка Піци)

Шеф - кухар мережі.
Створення доставки з нуля. Відкриття Трьох точок доставки.
Планування кухні з нуля та підбір обладнання та інвентарю. Підбір та навчання персоналу (Подальше тестування працівників на знання Тех- карт.
Щоденний контроль чистоти та якості продуктів та роботи на 3 точках.
Створення та розробка меню (Калькуляційних та Технологічних карт) Прорахунок собівартості та контроль Фуд-косту.

Шеф-кухар.Проектна робота.

з 02.2017 по 02.2018 (1 рік)
Ресторан Бекас, Кальяна hajime, Здорове харчування доставка., Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладів.
Навчання та підбір персоналу, підбір та робота з постачальниками, планування кухні та замовлення обладнання, розробка меню та калькуляційних карт. Повноцінне налаштування кухні прорахунок фуд-косту.

Шеф-Кухар

з 02.2016 по 02.2017 (1 рік)
Crazy Town, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф - кухар мережі.
Організація роботи, досягнення поставлених цілей, контроль фуд-коста. Набір персоналу. Розробка меню.

Су-шеф

з 06.2015 по 12.2015 (6 місяців)
Панська гора, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи, обслуговування весіль, банкетів, приготування страв на замовлення.
Розробка нових страв. Технологічних і калькуляційних карт.
Управління персоналом від 10 людей.

Шеф-Повар

з 02.2015 по 06.2015 (4 місяці)
Манускрипт, Львов (Манускрипт-Ресторан)

Організація командної роботи, складання меню, контроль якості продуктів і якості видачі страв. Підбір персоналу та також навчання персоналу. Європейська кухня.

Шеф-Повар

з 07.2014 по 12.2014 (5 місяців)
Кухоль, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск закладу. Підбір і навчання персоналу,
Створення меню.
Налаштування поставки продуктів і контроль їх якості.

Європейська, і Авторська кухня.

Повар (Универсал)

з 08.2013 по 08.2014 (1 рік)
Спліт, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування.
Салатів.
1 Страв.
Східна кухня (суші)
італійська кухня
Українська кухня
Галицька.

Кухар, старший зміни

з 12.2010 по 02.2013 (2 роки 2 місяці)
Атмосфера, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв в гарячому цеху.
Страви Європейской і Авторської кухні.
Контроль роботи та видачі страв.
Прийом товару.

Кухар - сушист

з 08.2010 по 12.2010 (4 місяці)
Дайкон, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготувань страв східної кухні і суші.
Швидко і якісно готувати.

Освіта

ЛФ КНУКіМ

Готельно ресторана справа, Львів
Незакінчена вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

ЛДКХПП нухт

Технолог борошняного виробництва, Львів
Незакінчена вища, з 2013 по 2015 (1 рік 9 місяців)

ЛПЛДБ #64

Кухар - Кондитер, Львів
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Уміння організовувати роботу на кухні. Досвід у сфері обслуговув

Додаткова інформація

Відкриття і перезапуск закладів.

-Підбір та навчання персоналу кухні.
-Розробка меню.
-Підбір обладнання.
-Облаштування кухні.
-Налаштування комунікацій з постачальниками.
-Контроль фуд косту та ціноутворення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: