Резюме від 4 грудня 2022 PRO

Валерія

Менеджер по роботі з клієнтами, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами, контент-менеджер

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Бровари Реклама, Бровари (Рекламно-виробнича компанія, що спеціалізується на виготовленні та розміщенні зовнішньої реклами на бізі власного виробництва.)

1. Робота з клієнтами, комплексний супровід від ідеї до втілення. Ведення переговорів, підписання угод. Ведення та облік первинної бухгалтерської документації. Взаємодія з креативним відділом. Участь у створенні рекламних макетів, копірайт, рерайт, написання слоганів, рекламних текстів. Вичитка рекламних матеріалів. Контроль проведення замовлень.
2. Контент-менеджмент та просування корпоративного сайту Бровари Реклама. Робота з соцмережами (висвітлення основної діяльності фірми, публікація актуальних новин, інформування про різноманітні заходи та програми лояльності). Написання seo-статей , створення актуального контенту, контроль цін, оновлення акційних комерційних пропозицій, оновлення портфоліо тощо.

Раніше:
з 09.2009 по 08.2014 (4 роки 11 місяців)
ТОВ Бровари Реклама, Менеджер з продажу рекламних площин
Обов'язки та досягнення на цій посаді:
Робота з клієнтами, комплексний супровід від ідеї до втілення. Ведення переговорів, підписання угод. Ведення та облік первинної бухгалтерської документації. Взаємодія з креативним відділом. Участь у створенні рекламних макетів, копірайт, рерайт, написання слоганів, рекламних текстів. Вичитка рекламних матеріалів. Контроль проведення замовлень.

Оператор складського обліку

з 10.2019 по 03.2020 (5 місяців)
ТОВ САП-Логістика, Бровари (Лізинг в сфері логістики та складського господарювання)

Облік товарообігу, прийом товару згідно документів постачальника, систематизація прийнятого товару в облікових програмах оргацізації (1С, WMS) , контроль та ведення документообігу, списання та взяття на баланс товарів, оформлення документів і організація повернення товару постачальнику, створення актів розбіжностей, взаємодія з іншими підрозділами фірми, ділове листування, формування щоденних і квартальних звітів, стосовно руху товарів.

Контент-менеджер

з 10.2014 по 03.2017 (2 роки 5 місяців)
ТОВ Мейкап, Бровари (Роздрібна торгівля)

Наповнення сайту актуальним контентом. Створення картки товару на сайті (прив'язка товару в обліковій программі 1C Підприємство, опис/склад/характеристики товару, обробка фото відповідно до технічних потреб сайту, заливка фото); Ведення існуючих товарів (контроль відповідності товару інформації, що зазначена на сайті;
виправлення, оновлення карток товару; внесення відповідних змін в обліковій программі 1C Підприємство; створення та контроль акцій та розпродажів товарів)

Менеджер з продажу рекламних площин

з 03.2008 по 05.2009 (1 рік 2 місяці)
ТОВ АТ Медіа, Київ (Провідний видавничий дім, власник проектів: "Avenue magazine", "Decor" і "Объект". Має ексклюзивне право на розміщення реклами в бортовому журналі "Меридіан" авіакомпанії Аеросвіт.)

Активний продаж рекламних площин, "холодні" дзвінки, пошук клієнтів, Ведення бази клієнтів, ведення перемовин, виїзд на зустрічі, заключення договорів, контроль, облік та ведення первинного документообігу, регулярна звітність перед керівництвом компанії. Співпраця з редакторським відділом, вичитка редакційного матеріалу, контроль та перевірка наявності рекламних макетів, а також контроль їх відповідності технічним вимогам видання.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет торгівлі та маркетингу. Напрям підготовки - підприємницька діяльність. Спеціальність - маркетинг, спеціалізація - рекламний бізнес, Київ
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ Фоззи Групп, Тренінг "Підвищення якості обслуговування клієнтів"

2007 (раз на три місяці, протягом року)

РА Лідер, Тренінг "Підвищення ефективності продажів. Робота з запереченнями, виявлення потреб клієнта"

2009, одноденний курс

ТОВ Нова Пошта, Тренінг "Підвищення кваліфікації. Підвищення категорії"

2017, одноденний курс

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Відповідальність Google Google Ads Фотографія Joomla! SEO Адаптивність Переклад WMS Direct

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: висока самоорганізація, пунктуальність, відповідальність, старанність, стресостійкість, комунікабельність, активність, креативність.
Мої переваги:
Завжди привітна і доброзичлива у колективі. Легко іду на зустріч у вирішенні актуальних проблем, завдань та цілей організації. Маю невичерпний, постійний інтерес до розвитку справи. Завжди свіжий і креативний підхід. Незважаючи на творчий хаос у мізках під час роботи з проектами, дуже ціную і поважаю порядок у веденні справ, тому моє робоче місце завжди чисте, а робочий час раціонально організований.
Корисні додаткові навики та знання:
Робота з первинною бухгалтерією (виставлення рахунків від ФОП, ТОВ, створення актів виконаних робіт, актів розбіжностей, написання кошторисів тощо);
Ведення документообігу, робота з договорами (оперативна вичитка, корегування договорів, створення додатків, розробка кошторисів, специфікацій, планів сдачі-прийому робіт тощо);
Ведення внутрішнього обліку, облік персоналу, облік взаємодії з клієнтами на базі Excel, 1С, програми "Парус" (облік основної діяльності фірми; ведення клієтської бази; облік трудогодин; облік кореспонденції тощо);
Організація життєдіяльності офісу, робота з підрядниками та посередниками;
Багаторічний, плідний досвід співпраці з дизайнерами і фотографами. Маю креативний хист. Залюбки приймаю активну участь у створенні дизайну рекламних макетів. Робота з фотоматеріалами (фотозвіти, портфоліо, базові знання по обробці фото, відповідно до технічних потреб сайту тощо).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: