Резюме від 29 грудня 2023 PRO

Владимир

Шеф-кухар, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 04.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Red line, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюде;
•знание правил хранения продуктов;
•навыки открытия кухни с нуля;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•навыки приготовления различных блюд;
•умение оформлять блюда.

Шеф-повар, Совладелец

з 05.2020 по 02.2022 (1 рік 9 місяців)
Sesame, Одесса (Доставка еды( Японская, Азиатская, Итальянская кухня))

Шеф-повар

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
Отель “Mozart group” Аркадия, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•умение оформлять блюда.

Executive chef

з 04.2019 по 05.2019 (1 місяць)
World gourmet summit 2019, Singapore (Гостинично-ресторанный бизнес)

Представлял Украины и украинскую кухню

Шеф-повар

з 12.2018 по 08.2019 (8 місяців)
Елки палки, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•умение оформлять блюда.

Шеф-повар

з 04.2018 по 12.2018 (8 місяців)
Загородный комплекс "Эколандия", Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•навыки открытия кухни с нуля;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•навыки приготовления различных блюд;
•умение оформлять блюда.

Шеф-повар

з 07.2017 по 02.2018 (7 місяців)
Черноморка, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюде;
•знание правил хранения продуктов;
•навыки открытия кухни с нуля;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•навыки приготовления различных блюд;
•умение оформлять блюда.

Шеф-повар

з 04.2017 по 06.2017 (2 місяці)
Ресторан "Grafiti", Кишенев (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•навыки открытия кухни с нуля;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•навыки приготовления различных блюд;
•умение оформлять блюда.

Шеф-повар

з 04.2015 по 04.2017 (2 роки)
Nemo, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•навыки открытия кухни с нуля;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•навыки приготовления различных блюд;
•умение оформлять блюда.

Повар

з 09.2014 по 02.2015 (5 місяців)
Каддор груп, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•знание технологического оборудования;
•навыки приготовления различных блюд;
•умение оформлять блюда.

Повар

з 05.2014 по 10.2014 (5 місяців)
Мюнхаузен, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•знание технологического оборудования;
•навыки приготовления различных блюд;
•умение оформлять блюда.

Повар , Су-шеф, Шеф - повар

з 10.2011 по 04.2014 (2 роки 6 місяців)
Аврора, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

•знание вкусовых качеств блюд;
•знание кухонь мира;
•знание правил ценообразования и калькуляции блюд;
•знание правил хранения продуктов;
•знание технологического оборудования;
•навыки подбора и обучения персонала;
•умение оформлять блюда.

Освіта

МКТФ ОНМА

Судовождение, Одесса
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (3 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Office

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Основатель и преподаватель «Ассоциации шеф-поваров Одессы», участник "Лучший молодой шеф-повар мира S. Pellegrino 2016".

Почетный член ассоциации "West Chef Group"
Серебреный призер Кубка Украины по Кулинарии " Южная Пальмира" в номинации основное блюдо "Рыба" .
Представлял Украину на World Gourmet Summit 2019 , Singapore

Схожі кандидати

Шеф-кухар
Одеса, Дніпро

Шеф-кухар
45000 грн, Одеса, Львів , ще 3 міста

Шеф-повар
Одеса, Дніпро , ще 5 міст

Шеф-повар
Одеса, Дистанційно

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар, керуючий
45000 грн, Одеса, Яремче , ще 4 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: