Резюме від 4 квітня 2024 PRO

Володимир

Директор ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану, управління по франчайзінгу

з 05.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
ТОВ"НІНОНАНО", Креветочна "Юність", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний директор

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
ТОВ «La Famiglia Catering», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном - власник бізнесу(франчайзинг)

з 04.2017 по 02.2021 (3 роки 10 місяців)
ТОВ Дячук "Файна Фамілія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Засновник-директор

з 05.2015 по нині (8 років 11 місяців)
ТОВ «Дячук», інтернет магазин промислової техніки, Київ (Роздрібна торгівля)

Директор ресторану

з 01.2015 по 03.2017 (2 роки 2 місяці)
ТОВ «Ронд-2010» Ресторан «Олива», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 01.2010 по 02.2014 (4 роки 1 місяць)
ТОВ «Росінтер Україна» Ресторан «Планета Суші», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник керуючого ресторану

з 01.2008 по 01.2010 (2 роки)
ТОВ «Росінтер Україна» Ресторани «Планета Суші», «il Patio», «Friday's», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

досвід роботи у всіх концепціях
+бар-менеджер (італійської та японської кухні).

Бармен-касир, офіціант

з 01.2006 по 01.2008 (2 роки)
ТОВ «Росінтер Україна», ресторани «Планета Суші», «il Patio», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НТУУ КПІ

ФЕА, системи управління та розповсюдження електроенергії, Київ
Вища, з 2004 по 2012 (8 років)

інженер - кібернетик

Додаткова освіта та сертифікати

Курс ІП 'СЖС Україна' (Київ)Розробка та впровадження системи НACCP на підприємствах ресторанного бізнесу

2012

Курс Програма навчання «Керуючий рестораном» (Росінтер м. Москва)

2010

Закордонні поїздки:(Грузія,Франція,Італія,Іспанія,Німеччина,Нідерланди..)навчання та обмін досвіду у сфері ресторанного бізнесу

2016-2019

Курс "Програма навчання «Власник бізнесу»" (бізнес школа)

2010-2015

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Управлінські навички Стратегічне планування Користувач 1С

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

Ніколаєва Юлія

Ніколаєва Юлія

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

• антикризове управління.
• забезпечення виконання плану товарообігу відповідно до затвердженого бюджету ресторану
• вирішення всіх оперативних питань, пов'язаних із взаємодією з керуючими органами.
• контроль Food Cost, дотримання Food safety
• аналіз; мінімізація та оптимізація витрат.
• підбір, підготовка та навчання керівного персоналу.
• планування маркетингових та рекламних заходів.
• підбір персоналу, кадрове діловодство, мотивація персоналу;
• відбір постачальників та контроль якості продукції;
• створення меню з урахуванням спрямованості кухні;
• успішне керування персоналом від 120 осіб;
• навички ведення переговорів, володіння етикою ділового спілкування та листування;
• участь у забезпеченні збільшення товарообігу та рентабельності;
• уміння організовувати ефективні комунікації між підрозділами,
• вміння працювати в команді відповідно до стандартів та політики компанії


ПРОФЕСІЙНІ ЗНАННЯ:

- володіння ПК ( MS Office + прикладні програми)
- програми: 1:С, r-keeper, net-chef...
- водійські права категорії В


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
- відповідальність
- аналітичне мислення
- прагнення до постійного професійного зростання

ЗАХОПЛЕННЯ:
- футбол

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: