Резюме від 25 квітня 2022 PRO

Павло

Кухар, су-шеф

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 01.2021 по 04.2021 (3 місяці)
Гуцул ленд, Поляниця Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 09.2020 по 12.2020 (3 місяці)
Готль Ferenc, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 01.2020 по 09.2020 (8 місяців)
Sour Lounge Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 12.2018 по 01.2020 (1 рік 1 місяць)
Xocha time, Львів (паназіатська кухня)

Су-шеф

з 04.2018 по 12.2018 (8 місяців)
Doctor Faust, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху, мангальщик

з 04.2017 по 04.2018 (1 рік)
Бухта Вікінгів, Львів, (готельно-ресторанний заміський відпочинковий комплекс)

Кухар

з 05.2016 по 05.2017 (1 рік)
Ресторація Львівської кухні "Бартоломей", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 10.2015 по 05.2016 (7 місяців)
THE GAS STATION / Байкер-паб вул.Джерельна 20, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 07.2015 по 10.2015 (3 місяці)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

з 03.2015 по 06.2015 (3 місяці)
Термінал-А, Львів, Рясна-Руська (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 01.2013 по 02.2015 (2 роки 1 місяць)
Старгород, Львів, Сочі (Готельно-ресторанний бізнес)

( з 02.2014 по 09.2014 (7 місяців)
Старгород в м.Сочі , Росія )

помічник кухаря

з 02.2010 по 11.2012 (2 роки 9 місяців)
Студентська їдальня, Львів (приготування, видача страв для студентів університету)

Освіта

Любешівський технічний коледж ЛНТУ

Любешів
Середня спеціальна, з 2016 по 2017 (1 рік 2 місяці)

ЛНУВМтаБТ ім.С.З.Гжицького

Біолого-технологічний факультет, “Якість стандартизація і сертифікація”, спеціаліст, Львів
Вища, з 2011 по 2012 (9 місяців)

ЛНУВМтаБТ ім. С.З.Гжицького

Біолого-технологічний факультет, “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”,кваліфікація інженера-технолога , Львів
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЛОВИХ ЯКОСТЕЙ:
Швидко навчаюсь новому, ставлюсь із повагою до людей, комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, користуюсь авторитетом серед колег, ставлю за мету добитись поставленої цілі, маю приємну зовнішність.

ХАРАКТЕРИСТИКА МОРАЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ:
Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.

ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ:
Працюю з мангалом відкритого і закритого типу, хоспером різних характеристик, грилем, типаном, турбошефом, фритюром, жарячими поверхнями різної будови та характеристик.
Вмію смачно приготувати та ефектно подати різне м'ясо будь-якої прожарки.
Люблю готувати смачні та ефектні стави.


Критерії вибору потенційного робочого місця :

1. Можливість самореалізації.
2. Наявність нормальної техніки та професійного інвентарю.
3. Гідна оплата.

Схожі кандидати

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львів, Вінниця , ще 4 міста

Су-шеф, повар
Одеса, Дистанційно

Кухар, су-шеф
18000 грн, Івано-Франківськ, Тернопіль, Дистанційно

Кухар, су-шеф
30000 грн, Львів

Су-шеф, старший кухар
25000 грн, Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: