Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Владислав

Шеф-кухар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 03.2023 по 03.2024 (1 рік)
BALU Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Азійська кухня

Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією ресторану
Високий рівень самоорганізації і відповідальності.
Високий рівень стресостійкості
Організація виробничого процесу
Формування команди та навчання персоналу кухні
Управління якістю продукції та товарними залишками
Вміння працювати в команді та керувати підлеглими
Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Контроль закупівлею продуктів та складом запасів
Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування
Розробка технологічних карт
Координація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників
Оптимізація фудкосту
Вміння працювати з системою айко

Шеф-кухар

з 11.2021 по 03.2023 (1 рік 4 місяці)
Samsara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Європейська та авторська кухня

Досвід у відкритті нового підприємства
Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією ресторану
Оптимізація фудкосту
Високий рівень самоорганізації і відповідальності.
Високий рівень стресостійкості
Організація виробничого процесу
Формування команди та навчання персоналу кухні
Управління якістю продукції та товарними залишками
Вміння працювати в команді та керувати підлеглими
Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Контроль закупівлею продуктів та складом запасів
Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування
Розробка технологічних карт
Координація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників

Су-шеф

з 04.2020 по 10.2021 (1 рік 6 місяців)
Blanke, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Французька та авторська кухня

Организация приготовления блюд
Участь у розробці нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Оптимізація технологічних процесів у ресторанах, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів
Дотримання вимог по єксплуатации та обслуговування кухонного обладнання
Проведення інвентаризації,кухонного обліку
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Шеф-кухар

з 01.2019 по 03.2020 (1 рік 2 місяці)
Stangrett, Kielce (Готельно-ресторанний бізнес)

Польща
Складання заявок на необхідні продукти
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні

Су-шеф

з 01.2018 по 12.2018 (11 місяців)
Chicken kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Проведення інвентаризації
Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу

Су-шеф

з 04.2016 по 12.2017 (1 рік 8 місяців)
Любчик, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Проведення інвентаризації

Кухар (універсал)

з 10.2015 по 03.2016 (5 місяців)
Rif, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв європейскої кухні та доримання технологічних карт
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів
Складання заявок на необхідні продукти

Кухар (старший зміни)

з 02.2015 по 10.2015 (8 місяців)
Виделка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Проведення інвентаризації
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Кухар (універсал)

з 01.2014 по 07.2014 (6 місяців)
Жовток, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та підготування сніданків у американському форматі та дотримання технологічних карт
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та підготівля к продажу

Кухар (відкритої кухні)

з 02.2013 по 11.2013 (9 місяців)
yogorino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приоготування італьскої кухні
Виготовлення : Морозиво,Йогурт італійський та Сіміфредо
Організація та підготівля к продажу
Процесс універсал
Приготування згідно технологічним карткам
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Складання заявок на необхідні продукти

Кухар(відкритої кухні)

з 05.2011 по 12.2012 (1 рік 7 місяців)
la forchetta, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування італійскої кухні у сицлійського шеф-кухара
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів
Приготування згідно технологічним карткам
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Кухар (відкритої кухні)

з 10.2010 по 05.2011 (7 місяців)
InterContinental Hotels Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка процессу до сніданків та шведського столу
ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів
Приготування згідно технологічним карткам
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Освіта

ВКУ КНТЕУ

Повар 5 разряд, Київ
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (2 роки)

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: