Максим
Food and Beverege manager, керуючий рестораном
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто проживання:
- Одеса
- Готовий працювати:
- Київ, Львів, Одеса, Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3259713
Досвід роботи
Керуючий
з 02.2021 по 02.2022
(1 рік)
GARDEN BAR, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з нуля ( концепція, обладнання, дизайн, меню)
- коригування ремонтних робіт;
-робота з дозвільними документами
-підбір персоналу, навчання, контроль;
-безпосереднє укладання договорів з усіма постачальниками;
-формування маркетингового відділу;
-ведення внутрішньої документації;
-проведення аналізу продукції від різних постачальників, з наступним укладанням договорів, оптимізації цін та умов поставок на користь підприємства (витратних матеріалів).
- виявлення точок зловживання персоналу.
F&B manager
з 05.2019 по 01.2021
(1 рік 8 місяців)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
•Досвід роботи в HORECA 16 років.
•Операційне управління ресторанною службою (2 ресторани, лобі бар, room servive, шведська лінія).
•Вибудовування ефективної взаємодії із суміжними підрозділами.
•Фінансове планування (витратна частина) з урахуванням сезонних коливань, контроль виконання показників, фінансової дисципліни та ФЗП.
•Формування ефективної команди з оптимальною чисельністю персоналу, залежно від сезону. Управління командою від 50 до 100 осіб.
• Навчання та розвиток персоналу, контроль виконання стандартів якісного обслуговування, підтримка високого рівня сервісу.
• Аналіз цінової політики, робота над збільшенням середнього чека, участь у розробці ціноутворення.
•Робота з постачальниками: вивчення пропозицій, пошук вигідних умов, укладання договорів.
•Контроль закупівель та якості страв, дотримання санітарних норм.
•Аналітика продажів, оптимізація витрат.
•Проведення та аналіз інвентаризацій та списань, контроль облікового процесу.
•Участь у розробці нового меню.
•Участь у розробці концепції івентів.
•Робота з відгуками гостей.
•Організація заходів: банкети, конференції до 600 осіб.
Банкет менеджер, заступник F&B Manager
з 05.2017 по 05.2019
(2 роки)
M1 Club Hotel 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
з 05.2014 по 05.2017
(3 роки)
M1 Club Hotel, ночной клуб "Palladium", пляжный комплекс "Итака", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант, старший офіціант, в.о адміністратора
з 05.2007 по 05.2014
(7 років)
нічний клуб "Palladium", пляжний комплекс "Итака""СТАРТ", "МАРНИКА", " У ФОНТАНА", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Одеська національна академія харчових технологій
Товарознавство, та експертиза товарів в митній справі, Одесса
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Тренінги з майстерності продажів, ведення переговорів, роботи з запереченнями, ефективній комунікаціїй.
2018, 2019, 2021
Участь у конференціях, які проводяться для менеджерів у сегменті HORECA
2019, 2020,2021
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — початковий
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Схожі кандидати
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ
Керуючий рестораном, кафе, пабом, менеджер
Київ
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Київ