Резюме від 2 вересня 2023 PRO

Максим

Food and Beverege manager, керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий

з 02.2021 по 02.2022 (1 рік)
GARDEN BAR, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля ( концепція, обладнання, дизайн, меню)
- коригування ремонтних робіт;
-робота з дозвільними документами
-підбір персоналу, навчання, контроль;
-безпосереднє укладання договорів з усіма постачальниками;
-формування маркетингового відділу;
-ведення внутрішньої документації;
-проведення аналізу продукції від різних постачальників, з наступним укладанням договорів, оптимізації цін та умов поставок на користь підприємства (витратних матеріалів).
- виявлення точок зловживання персоналу.

F&B manager

з 05.2019 по 01.2021 (1 рік 8 місяців)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

•Досвід роботи в HORECA 16 років.
•Операційне управління ресторанною службою (2 ресторани, лобі бар, room servive, шведська лінія).
•Вибудовування ефективної взаємодії із суміжними підрозділами.
•Фінансове планування (витратна частина) з урахуванням сезонних коливань, контроль виконання показників, фінансової дисципліни та ФЗП.
•Формування ефективної команди з оптимальною чисельністю персоналу, залежно від сезону. Управління командою від 50 до 100 осіб.
• Навчання та розвиток персоналу, контроль виконання стандартів якісного обслуговування, підтримка високого рівня сервісу.
• Аналіз цінової політики, робота над збільшенням середнього чека, участь у розробці ціноутворення.
•Робота з постачальниками: вивчення пропозицій, пошук вигідних умов, укладання договорів.
•Контроль закупівель та якості страв, дотримання санітарних норм.
•Аналітика продажів, оптимізація витрат.
•Проведення та аналіз інвентаризацій та списань, контроль облікового процесу.
•Участь у розробці нового меню.
•Участь у розробці концепції івентів.
•Робота з відгуками гостей.
•Організація заходів: банкети, конференції до 600 осіб.

Банкет менеджер, заступник F&B Manager

з 05.2017 по 05.2019 (2 роки)
M1 Club Hotel 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

з 05.2014 по 05.2017 (3 роки)
M1 Club Hotel, ночной клуб "Palladium", пляжный комплекс "Итака", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант, старший офіціант, в.о адміністратора

з 05.2007 по 05.2014 (7 років)
нічний клуб "Palladium", пляжний комплекс "Итака""СТАРТ", "МАРНИКА", " У ФОНТАНА", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Одеська національна академія харчових технологій

Товарознавство, та експертиза товарів в митній справі, Одесса
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінги з майстерності продажів, ведення переговорів, роботи з запереченнями, ефективній комунікаціїй.

2018, 2019, 2021

Участь у конференціях, які проводяться для менеджерів у сегменті HORECA

2019, 2020,2021

Знання і навички

MS Office R-Keeper iiko БарБосс B52 MICROS

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: