Резюме від 29 травня 2023 PRO

Олена

Керуюча закладом громадського харчування (ресторан, кафе)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер, заступник керівника

з 05.2011 по 02.2014 (2 роки 9 місяців)
КАФЕ «ЦЕНТР», Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка та ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля тощо);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення закладу обладнанням, посудом тощо (пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;

Результати:
• Запущено з «нуля» кафе «Центр»;
• Заклад виведено на точку прибутковості;
• Сформована база постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджена автоматизована система виробництва та обліку;

Бухгалтер - калькулятор громадського харчування

з 12.2006 по 05.2011 (4 роки 5 місяців)
РЕСТОРАН "ПРЕМ’ЄР". КТВП "ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МУЗИЧНО-ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка і ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля і т.д.);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення підприємства обладнанням, посудом, текстилем і т.д. (Пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;

Результати:
• Запущено з «нуля» ресторан «Прем'єр»;
• Ресторан виведений на точку прибутковості;
• Розроблено фірмове меню;
• Сформовано базу постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджено автоматизовану систему виробництва;

Освіта

ДонНУ імені Василя Стуса

Економічний, маркетинг, Вінниця
Вища, з 2016 по 2020 (3 роки 11 місяців)

СПТУ №124

Кухар, 5 розряд, Донецьк
Середня спеціальна, з 1988 по 1989 (8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа бізнес-тренерів. Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ).

2009, 3 місяці

Тренінг «Ефективні засоби реклами». Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ)

2009, 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook R-Keeper Пользователь Internet СПРУТ-ТП Adobe Acrobat Reader Adobe Повар 5разряда Опыт управления персоналом в сфере общественного питания Опыт ведения бухгалтерского учета в сфере общественного питания Опыт работы с программой «R-keeper» и с программой «Спрут» Опыт ведения переговоров Досвід роботи кухарем та завідувачем виробництва у ресторанах та Досвід управління персоналом в сфері громадського харчування Досвід ведення бухгалтерського обліку в сфері громадського хар Досвід розробки меню та калькуляції страв

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати