Резюме від 27 лютого 2017

Тарас

Оператор call-центра, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор (Консьєрж)

з 09.2015 по 12.2016 (1 рік 3 місяці)
Готель Art Modern, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримав навички по адмініструванню закладу готелю.Навчився готельного етикету також залагоджуванню будь-яких непередбачуваних ситуацій у роботі з клієнтами

Освіта

Львівський торгівельно економічний університет

Міжнародні Економічні Відносини, Львів
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 5 місяців)

Львівський торгівельно-економічний університет надає вищу фахову економічну освіту.Факультет міжнародних економічних відносин дає студентам високі знання з економічних дисциплін таких як маркетинг,бухгалтерський облік,фінанси,економіка підприємнитства,а також якісне вивчення іноземних мов.

Додаткова інформація

Я Покотило Тарас Іванович народився 19 березня 1993 р у с.Бишів Радехівського району.Закінчив. Бишівську середню школу 1-3ст у 2011р.У 2011 вступ уЛьвівську комерційну академію отримавши необхідні економічні знання захистив звання магістр і отримав диплом ЛТЕУ.На даний момент у пошуку роботи економічного спрямування.Особисті навички:Володію дуже добре пк а також програмами офіс:Microsoft word;Excel;Pover Point;Publisher. І т.д.Володію бухгалтеськими програмами такими як: C1;Діловод.Дуже швидко аналізую інформацію,працьовитий і відданий роботі.Швидко адаптуюся і легко знаходжу спільну мову з робочим колективом.Знаю добре Українську Російську а також на розмовному рівні англійську мову.Економічно підкований.Шукаю роботу з наявним кар'єрний ростом і достойною оплатою.Буду дуже радий запрошенню на роботу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: