Резюме від 11 березня 2024 PRO

Олег

Директор ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 09.2023 по нині (8 місяців)
BANK HOTEL, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль за роботою 4 закладів (1 конференц ) та рестораном в Яреме.
Виконання рутинних обов’язків. Розподільність обов'язків, контроль роботи, відстежування скарг щодо обслуговування гостей
• Розробляв та управляв усіма фінансовими планами та заходами щодо залучення працівників та задоволення гостей для відділів харчування та напоїв.
• Використовував бюджети для розуміння фінансових цілей.
• Контроль, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам
• Координація всієї роботи ресторанів під час планових змін.
• Івент менеджмент
• Переформатування ресторану, зміна концепції .
• Набір та навчання нових працівників команди.
• Налагодження співпраці між F&B відділом та іншими готелю.
• Взаємодія з шеф кухарем, розробка нового меню.

Менеджер ресторану

з 02.2021 по 04.2022 (1 рік 2 місяці)
Yoki Lviv, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи закладу.
70% часу робота з налаштуванням iiko та бухгалтерією
ABC аналіз
Ведення звітності
Набір персоналу
Проведення тренінгів для персоналу
Аналітика показників
Стандартизація закладу, написання чек-листів.
Ведення первинної звітності в 1С(прихід, переміщення, проведення внутрішньогрупових позик, проведення інвентаризацій)
Робота над збільшенням середнього чеку
Зменшення витрат та списань
Контроль роботи працівників залу та кухні.
Контроль замовлень, робота з постачальниками.

Проектний менеджер

з 12.2019 по 01.2021 (1 рік 1 місяць)
WonderFood Studio, Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Планування необхідних робіт для запуску проекту.
Створення бюджету.
Пошук приміщення.
Залучення необхідних підрядчиків.
Введення усього проекту від планування до фінальної здачі.

Менеджер

з 01.2019 по 12.2019 (11 місяців)
Гранд Готель, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль роботи офіціантів , барменів, (всього обслуговуючого персоналу);
постійне навчання персоналу (організація тренінгів і навчань);
зустріч і розміщення гостей;
прийом і організація бенкетів;
ведення документації;
робота з R-Keeper, 1с;
замовлення всього необхідного товару на заклад;
проведення інвентаризацій.

Операційний директор

з 10.2018 по 12.2018 (2 місяці)
36ПО, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи закладу.
Встановлення нової бази (створення технологічних карт)
Проробка та націнка меню
Написання бюджету
ABC аналіз
Ведення звітності
Набір персоналу
Проведення тренінгів для персоналу
Аналітика показників
Проведення заходів та змін в закладі для збільшення прибутку.
Стандартизація закладу, написання чек-листів.
Ведення первинної звітності в 1С(прихід, переміщення, проведення внутрішньогрупових позик, проведення інвентаризацій)
Робота над збільшенням середнього чеку
Зменшення витрат та списань
Контроль роботи працівників залу та кухні.
Контроль замовлень, робота з постачальниками.
ABC аналіз

Проектний менеджер

з 07.2018 по 10.2019 (1 рік 3 місяці)
Проектна робота, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створення концепції рестрану
- Пошук та підбір приміщення
- Повне планування запуску закладу
- Пошук, підбір та навчання персоналу
- Написання бюджету закладу
- Пошук та придбання усього необхідного ОЗ, інвентаря та посуду.

Менеджер

з 11.2017 по 10.2018 (11 місяців)
Атляс, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль роботи офіціантів , барменів, (всього обслуговуючого персоналу);
постійне навчання персоналу (організація тренінгів і навчань);
зустріч і розміщення гостей;
прийом і організація бенкетів;
ведення документації;
робота з R-Keeper, 1с;
замовлення всього необхідного товару на заклад;
проведення інвентаризацій.

Менеджер

з 04.2016 по 11.2017 (1 рік 7 місяців)
!FEST, Холдинг Емоцій, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

1)Заклад: Братванка
2)Заклад: Найдорожча ресторація Галичини
контроль роботи офіціантів , барменів, (всього обслуговуючого персоналу);
постійне навчання персоналу (організація тренінгів і навчань);
зустріч і розміщення гостей;
прийом і організація бенкетів;
ведення документації;
робота з R-Keeper, 1с;
замовлення всього необхідного товару на заклад;
проведення інвентаризацій.
Планування бюджету на рік.

Системний адміністратор

з 09.2015 по 03.2016 (6 місяців)
Лео ІТ, Львов (IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування)

Обслуговування 24-ох аптек (далі підприємства)
Забезпечення працездатності мережі підприємства та обладнання підприємства.
Діагностика несправностей та їх усунення.

Освіта

НУ ЛП

Телекомунікації, Львов
Незакінчена вища, з 2015 по 2018 (2 роки 10 місяців)

ЛК ДУТ

Телекомунікації, Львов
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа менеджменту

2016 , 2 місяця

NunoDuck курси продажу

2017 1 місяць

Знання і навички

Бітрікс24 R-Keeper iiko Poster

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Нові та тяжкі завдання - моя стихія! Відчуваю себе комфортно лише в складних ситуаціях, де потрібно швидко приймати рішення і брати на себе відповідальність за кожен робочий крок та процес. Легка офісна робота - це не «моє», оскільки без постійного руху і росту мені не вистачає кисню. Як я вже згадував, я відчуваю себе «в своїй тарілці», коли є до чого прагнути і в чому розвиватись. В моїй голові вирує купа нових і актуальних ідей, які я з ентузіазмом втілюю в життя. Цілком і повністю віддаюсь поставленим завданням, дехто навіть називає мене «трудоголіком»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: