Леонід
Шеф-кухар (управління кухнею, розробка меню, запуск закладу), технолог, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4524611
Досвід роботи
Шеф-повар
з 06.2022 по 12.2022
(6 місяців)
Гопак ресторан. Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Прийшов су-шефом через місяць назначили шефом.
Управляючий рестораром , Бренд Шеф
з 12.2018 по 04.2021
(2 роки 4 місяці)
Crazy Town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу, розробка нового меню, контроль злагоджоної роботи, підвищення лояльності до закладу як обєктивний показник покращення середнього значення оцінки в гугл з 3,5 до 4,5.
Додаткова освіта та сертифікати
Психологічні курси " Аперон"
2016-2022
Різноманітні курси здорового харчування
2016-2018
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — вище середнього
- Російська — вище середнього
Рекомендації
-
Бобрік Павло Володимирович
Ресторатор, спікер, Фоп
Контактні дані приховані -
Готвицька Ірина
Шеф кухар, Crazy Town
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Резюме
Особиста інформація
Імя: Немировський Леонід Володимирович
Дата народження: 19.03.1991
Контактний телефон: [
e-mаil: [
Професійні навики:
Розробка посадових інструкцій, CPI, чек листів
Робота над запуском ресторанів , залученість і керуваня всіми сферами
Підбір персоналу, навчання, мотивація, запровадження та контроль показників ефективності.
Розроблення структурованого меню, організація бенкетів, введення технологічних карт.
Знання (української, італійської,польської, американської,азійської, дієтичної, веганської кухонь. Дієтологія. СТЕЙКИ.
Оптимізації витратної чатини при необхідості.
Вміння бачити суть проблеми, досвід по вирішенню ресторанних стандартних проблем, вміння контролювати емоції, та працювати в синергії з колегами.
Постійне слідкування за видатними Шефами , аналіз світових трендаів в гастрономії, любов до цього)
Досвід роботи
2022
«Гопак» ресторан Україно/грузинської кухні - шеф-кухар
2019-2021
«Crazy Town» Центр - керуючий закладом , бренд-шеф мережі.
2018-2019
«Crazy Town» Скриня - керуючий закладом. ( виведення закладу з кризи , стабілізація прибутку та переведення в центральний ресторан.
2018 (літо)
«Lindenhof» 2* Мішленівський ресторан – стажування
(Нідерланди, Нюнен)
«Park Street bbq grill» стейк хаус - місячне стажува, виконнаня функцій су-шефа
(Нідерланди, Нюнен)
2018 (4міс)
«OKKO» - технолог харчової промисловості
2016-2017
«Будь Здоров » кафе здорового харчування – спів-власник, шеф-кухар
2015-2016
«Crazy Town» ресторан - Шеф -кухар
2014-2016 (суміжна робота)
«Elite Club» магазин- відкриття та оптимізація процесів відділу сирів та м'яса )
2015
«Crazy Town» ресторан – відкриття та оптимізація другого закладу мережі
2013-2015 (суміжна робота)
Fast- food «Тринь трава" – відкриття та управління закладом
2013-2015
«Crazy Town» ресторан - шеф кухар
2012-2013
«Crazy Town» ресторан- су-шеф
2011-2012
«Прованс» кафе- менеджер та адміністратор
2010-2011
«Crazy Town» ресторан - повар холодного та гарячого цеху
2007-2009
«Grawe» - страховий агент
Освіта
1997-2007
Школа №5 з поглибленим вивченням англійської
2007-2011
Національний університет "Львівська Політехніка", факультет фінансів та кредиту (бакалавр)
2011-2012
Національний університет «Львівська Політехніка» факультет інноваційної економіки (магістр)
Особисті навики
Водійські права (категорія B), знання компютерних програм (1C, Poster, Compass Word, Excel), знання української, російської, англійської (побутовий рівень + термінологія кухні) мов, навики маркетингу та SMM, знання психології та дієтології.
Курси: «Сироїдської їжі», «Італійської кухні», «Спортивного харчування», «Приготування корисних десертів», «Проведення правильного голодування та «detox», «Основні проблемам в сучасному харчуванні, міфи про правильне харчування», «Управління персоналом, розкрутка ресторану як бренду», «Психологія взаємодії між людьми» , «НЛП та управління командою».
Стресостійкість ; вміння вирішувати конфлікти; швидке опанування нових навиків; позитивні життєві погляди!
Схожі кандидати
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Львів, Івано-Франківськ
,
ще 4 міста
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Львів, Івано-Франківськ
,
ще 6 міст
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Львів, Дніпро
,
ще 8 міст
Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Львів, Дніпро
,
ще 5 міст
Шеф-повар грузинской кухни
Львів, Вінниця
,
ще 5 міст
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львів, Вінниця
,
ще 4 міста