Резюме від 6 грудня 2023 PRO

Николай

Шеф-повар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 05.2022 по нині (2 роки)
live catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню основного и сезоного;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
-проведення майстер-класів і шоу-подач:

Су-шеф

з 04.2020 по 02.2022 (1 рік 10 місяців)
"Багато лосося", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Су-шеф

з 12.2019 по 03.2020 (3 місяці)
"Чічіко", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов’язки:

-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Су-шеф/шеф-кухар

з 09.2017 по 12.2019 (2 роки 3 місяці)
Wish rest, Київ (Спортивно-розважальний комплекс)

Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню основного и сезоного;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
-проведення майстер-класів і шоу-подач:

Шеф-кухар

з 11.2015 по 09.2017 (1 рік 10 місяців)
"Кофе бар+", Київ (бориспільський аеропорт) (Паб-ресторан)

Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-управління персоналом кухні;
-пошук і робота з постачальниками;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню і технологічних карт;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Су-шеф

з 09.2014 по 10.2015 (1 рік 1 місяць)
„Пивная №1” «This is Пивбар», Київ (Пивний ресторан)

Функціональні обов’язки:

-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Освіта

Киевский кооперативный институт бизнеса и права

Технолог питания, Киев
Незакінчена вища, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Асоціація Шеф-кухарів України (Кулінарна академія)

14.10.19 по 26.10.19

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач ПК

Додаткова інформація

Ціль: Отримати роботу в готельно-рестораному бізнесі. Розвиватися в професійній сфері і досягати нових вершин.
Досвід роботи: Понад 12 років.

Професійні навики: Відкриття закладів з «0», знання різноманітних кухонь світу, опрацювання меню, складання технологічних карт, робота з постачальниками, контроль за технологією приготування і відпуску продукції, контроль та навчання кухарів, участь в організації банкетів і фуршетів, інвентаризації, знання ПК(Word, Еxcel), проведення майстер класів.

Особисті якості: лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, вміння аналізувати, вміння працювати в команді, творчий підхід, пунктуальність, відповідальність, акуратність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Су-шеф
Київ

Шеф-кухар
Київ

Шеф-повар
45000 грн, Київ

Шеф-кухар
35000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: