Резюме від 18 вересня 2018

Ольга

Повар, технолог общественного питания

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар холодного цеха

з 09.2013 по 03.2014 (6 місяців)
Зельник кафе, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

Коммерческий техникум

Технология общественного питания, Сумы
Середня спеціальна, з 1995 по 1998 (2 роки 4 місяці)

Додаткова інформація

Опыт работы:
Повар:
«Зельник» кафе,Киев-повр холодного цеха
Повар:
Ресторан «Нобель»,Киев-повар холодного цеха
-обслуживание обычных и выездных банкетов
-обслуживание фуршетов
Во время моей работы ,ресторан дважды получил звание « лучшего ресторана года»
Повар:
«Пит-стоп»-кафе,УкрАвто,Киев,повар-универсал
Повар:
Ресторан «Ротонда»,Одесса,повар холодного цеха
обслуживание банкетов
Продавац- консультант:
Гипермаркет «Фоззи»,Одесса
Работник кулинарии,повар:
Гипермаркет «Фоззи»,Одесса
Повар:
Кафе «Ольвия»,Сумы
Повар:
Кафе-столовая при Академии Банковского дела,Сумы

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: