Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Микола

Менеджер з продажу/роботі з клієнтами. регіональний, торговий представник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Волонтер

з 12.2022 по нині (1 рік 4 місяці)
Церква УГКЦ Селезіяни святого Івана Боско, Львів (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Допомога та організація доставки гуманітарної допомоги,цивільному населенню та ЗСУ у східні та південні області, які були звільнені від окупації,та які межують з зонами бойових дій.

Менеджер з продажу

з 11.2021 по 12.2022 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Алпін Захід, Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Продаж продукції(автономна каналізація) компанії на території України. Прямі продажі кінцевому споживачу. Виїзд на об'єкт замовника, для оцінки потреб клієнта, та вартості монтажних робот. Створення, наповнення, ведення, сторінок компанії в соцмережах. Аналіз реклами в соцмережах та її покращення. Обробка запитів з соцмереж, в чатах та телефоном після запуска рекламних компанії. Рекомендації та пропозиції для керівництва, що до покращення роботи компанії та збільшення частки на ринку.

Представник заводу,менеджер з продажу

з 08.2011 по 10.2019 (8 років 2 місяці)
М-БУД, Львів (Комплектуючи для виробництва вікон,дверей)

Регіональній менеджер з продажу
08.2011р.-10.2019р. (8років2міс.) – ПП «М-БУД»(Офіційний представник в західному регіоні TM WELLESS(http://welless.com.ua/) - гумових ущільнювачів для віконно-дверних систем/ оптова торгівля/ дистрибуція) м. Львів.
Обов’язки:Розробка стратегії продажів, формування схем просування товару в регіонах України(Захід, Південь, Київ). Організація і здійснення продажів. Проведення зустрічей, презентацій, переговорів з ключовими клієнтами. Укладення договорів. Систематизація бази клієнтів (ведення, підтримка і розвиток). Забезпечення виконання планових показників з продажу та розвитку територій. Збільшення обсягів продажів.Здійснення контролю над: своєчасністю відвантажень продукції; станом платежів і дебіторської заборгованості, виконанням договірних зобов'язань контрагентами. Системний моніторинг ринку (попит, збут, ціни, конкуренти). Аналітика. Документообіг. Звітність.

Менеджер

з 03.2009 по 02.2010 (11 місяців)
Західприлад ПП, Львів (КВП)

Менеджер з продажу та роботі з клієнтами
03.2009р.- 02.2010р. (11міс.) – ПП «Західприлад» (КВП/ оптова та роздрібна торгівля/ дистрибуція/, м. Львів
Обов’язки: Робота з існуючими клієнтами, пошук та залучення нових клієнтів, робота з «холодної» базою, дзвінки, виявлення потреби, підготовка комерційної пропозиції, проведення переговорів, укладення договорів. Прийом і оформлення замовлень, контроль наявності товару на складі, відвантаження та доставки товару клієнтам. Аналіз наявної товарної номенклатури, товарних залишків. Організація транспортування і обліку вантажів. Контроль оплати безготівкових рахунків, контроль своєчасного постачання замовленого товару. Ведення документообігу (договори, рахунки, акти, накладні); формування та надання встановленої звітності. Здійснення продажів. Виконання планових показників. Пошук нових альтернативних вітчизняних і зарубіжних постачальників (дзвінки на заводи виробників, викуп неліквідів і т.д.), для розширення асортименту і збільшення планів продажів. Просування нових і наявних продуктів. Участь в профільних локальних і міжнародних виставках. Участь у тренінгах, підвищення рівня ведення переговорів і техніки продажів.
Досягнення:Розширив клієнтську базу від «0» до 80 клієнтів.Збільшив обсяги продажів.

Керівник відділу продажів реклами

з 04.2008 по 09.2008 (5 місяців)
ТОВ «Медіа-Дім»Суспільно-політична газета «24 години»(, Львів (ЗМІ, медіа)

:Координація роботи відділу. Організація та управління процесами: продажів реклами в газеті, залучення клієнтів, проведення переговорів, презентацій, укладання договорів. Організація і регулювання ефективної взаємодії відділу з іншими підрозділами компанії. Проведення зустрічей, переговорів і презентацій з ключовими клієнтами, особисті активні продажі. Участь в розробці політики ціноутворення. Аналітика та прогнозування продажів. Забезпечення виконання планових показників по продажу та просування видання на ринку рекламних послуг. Контроль оплати і дебіторської заборгованості. Управління персоналом. Набір, адаптація та навчання нових співробітників, організація роботи, постановка завдань і контроль виконання.Досягнення: Розширив клієнтську базу. Збільшив обсяги продажів. Виконання планів 70-100% в місяць.

Менеджер з комерційної нерухомості

з 05.2007 по 04.2008 (11 місяців)
ТзОВ Компанія «Domics», Львів (Нерухомість)

Робота з клієнтською базою. Аналіз актуальних пропозицій. Робота з клієнтами - продавцями, орендодавцями. Пошук і робота з клієнтами-покупцями, орендарями (презентація, проведення переговорів, уточнення побажань клієнтів, виїзди на об'єкти, покази). Укладання угод, здійснення продажів.
Досягнення: 5 великих укладених угод.

Директор з реклами

з 10.2006 по 05.2007 (7 місяців)
ТОВ РА «Акцент», Журнал «Прейскурант, Львів (ЗМІ, медіа)

Забезпечення продажів реклами в друкованому засобі масової інформації. Розвиток взаємодії з прямими клієнтами і РА, розширення бази клієнтів. Формування плану продажів і його виконання, звітність. Підготовка і проведення переговорів і презентацій. Управління 3-ма відділами і персоналом. У підпорядкуванні 40 чоловік. Контроль над розміщенням реклами у виданні: бронювання, узгодження з клієнтами, твердження в друк. Участь в розробці політики ціноутворення. Аналітика та прогнозування продажів. Забезпечення виконання планових показників по продажу та просування журналу на ринку рекламних послуг. Участь в локальних і міжнародних профільних виставках (організація, підготовка і робота на виставках, презентація видання, просування рекламних послуг, залучення клієнтів).
Досягнення: Збільшив обсяги продажів.Виконання планів 50-100% в місяць.

Керівник відділу продажів реклами

з 04.2003 по 03.2006 (2 роки 11 місяців)
ПП РА «Прес-тайм»,Журнал «Бізнес-Пропозиція», Львів (ЗМІ, медіа)

Координація роботи відділу. Організація та управління процесами:продажів реклами в журналі, залучення клієнтів (великі промислові підприємства, компанії виробники товарів) проведення переговорів, презентацій, укладання договорів. Організація і регулювання ефективної взаємодії відділу з іншими підрозділами компанії.Проведення зустрічей, переговорів і презентацій з ключовими клієнтами, особисті активні продажі.Участь в розробці політики ціноутворення. Аналітика та прогнозування продажів. Забезпечення виконання планових показників по продажу та просування журналу на ринку рекламних послуг. Контроль оплати і дебіторської заборгованості. Управління персоналом – 10 менеджерівз продажу рекламних площ. Набір, адаптація та навчання нових співробітників, організація роботи,постановка завдань і контроль виконання, оцінка ефективності. Участь в локальних і міжнародних профільних виставках (організація, підготовка і робота на виставках, презентація видання, просування рекламних послуг, залучення клієнтів).
Досягнення:Розширив клієнтську базу від «0» до 200 клієнтів.Збільшив обсяги продажів. Стабільне виконання планів 100% в місяць.Протягом 2-х років, журнал вийшов на самоокупність.

Менеджер з продажу реклами

з 09.1999 по 04.2002 (2 роки 7 місяців)
РА «Львівські Оголошення», Газета «Товари Послуги Ціни»(, Львів (ЗМІ, медіа)

Робота з існуючими клієнтами, пошук та залучення нових клієнтів, робота з «холодною» базою, дзвінки, виявлення потреб, підготовка комерційної пропозиції, проведення переговорів,зустрічей, презентацій, укладення договорів. Здійснення продажу реклами в газеті. Прийом і оформлення замовлень, розробка макетів рекламних оголошень, узгодження з клієнтом, попередня калькуляція, виставлення рахунків. Взаємодія з відділом верстки. Контроль оплати і дебіторської заборгованості. Виконання плану продажів.

Освіта

Українська Академія Друкартва

Механічний, технологія машинобудування, Львів
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс SMM, Таргет в соцмережах, коуч А. Гаращенко, м. Львів

2018

«КрокБізнес -Консалтинг», Ефективний цілеспрямований продаж, м. Львів

2006

Скадовське УВК ,кухар 3 р.

1995-1997

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Клієнт-Банк

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Освіта
Вища
1997р.-2002р. - Українська Академія Друкарства, Механічний, Технологія машинобудування,Інженер-технолог, Спеціаліст, м. Львів
Додаткова освіта
2018р. - Курс SMM, Таргет в соцмережах, коуч А. Гаращенко, м. Львів
2006р. – Тренінги: «КрокБізнес -Консалтинг», Ефективний цілеспрямований продаж, м. Львів
Професійні та інші навички
Навички роботи з комп’ютером: Досвідчений користувач (MS Office (Word, Excel), 1С, Клієнт-банк, Internet)
Знання мов
Українська – вільно. Російська – вільно. Англійська - базовий рівень
Додаткова інформація
Посвідчення водія: категорія «B», стаж водіння -4 роки, особистий автомобільPEUGEOT 3008
Сімейний стан: одружений, двоє дітей - дочка (2008 року), дочка (2011року)
Особисті якості: відповідальність, організованість, цілеспрямованість, комунікабельність, рішучість, стійкість до стресів, пунктуальність, порядність; аналітичне мислення; швидка адаптація і навчання; здатність працювати в режимі багатозадачності в команді і самостійно; спрямованість на результат.
Повністю вакцинований!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: