Сергій
Керуючий, бар-менеджер, 55 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5653367
Досвід роботи
Bar manager / Brand manager / Client Manager
з 04.2023 по 12.2023
(8 місяців)
Empi Hall, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 09.2021 по 05.2023
(1 рік 8 місяців)
Green bar kiev, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий, Бар-менеджер
з 06.2021 по 05.2022
(11 місяців)
Rabbit Habit, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий, Бар-менеджер
з 01.2021 по 08.2022
(1 рік 7 місяців)
Gastronom Food Wine Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення раціонального використання трудових, матеріальних та фінансових ресурсів.
Мотивація, координація, контроль та навчання персоналу.
Забезпечення дотримання працівниками затверджених правил, стандартів, інструкцій.
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Виконання планів продажу.
Складання звітності у встановленій формі.
Нарахування заробітної плати персоналу ресторану.
Контроль за проведенням інвентаризації.
Закупівля необхідного інвентарю та посуду.
Керуючий, Бар-менеджер
з 07.2020 по 01.2021
(6 місяців)
Why Cocktail Bar \ UnderHand, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Открытие первого и второго проэкта с "0"
Шеф-бармен / Керуючий.
з 12.2019 по 07.2020
(7 місяців)
Углі, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Организация работы бара, Заключение договоров с поставщиками
Составление барной, авторской коктейльной, тех карты с сезонностью и ротацией.
Сокращение сибестоимости на 30-60%, увеличение
маржинальности на 300-400%
Систематизация работы
Привлечение лояльных поставщиков с внушительными бонусами.
Инвентаризации. Контроль актуальной продукции.
Обучение команды и персонала ресторана. Дегустации, лекции и весь нужный мануал для развития.
Составление расчетных ведомостей , планов продаж,
Продвижение бара.
Керуючий, Бар-менеджер
з 06.2019 по 09.2019
(3 місяці)
Oysyers wine bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Открытие бара с "0". От проектировки барной стойки до калькуляционных карт, заключение договоров с поставщиками, закупки до обучения персонала и выдачи готовой продукции.
Bartender
з 10.2018 по 06.2019
(8 місяців)
Alchemist Bar, Киев (Cocktail Bar)
Bartender
з 01.2018 по 10.2018
(9 місяців)
NAM, Kiev (Vietnamiese Restaurant)
Освіта
МАУ
Юриспруденция, Киев
Вища, з 2013 по 2015 (1 рік 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Курс Дмитрия Борисова "Эффективное Управление Рестораном. Работа по вертикале, горизонтале, блоками"
2018, 3 мес
СЕРВІСНА СТРАТЕГІЯ КОМПАНІЇ. ПРОГРАМА ДЛЯ ВЛАСНИКІВ
208, 1 мес
Знання мов
- Англійська — вище середнього
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Іспанська — середній
Схожі кандидати
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ
Бар-менеджер, керуючий баром, бармен
35000 грн, Київ