Резюме від 25 січня 2024 PRO

Сергій

Керуючий, бар-менеджер, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Bar manager / Brand manager / Client Manager

з 04.2023 по 12.2023 (8 місяців)
Empi Hall, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 09.2021 по 05.2023 (1 рік 8 місяців)
Green bar kiev, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий, Бар-менеджер

з 06.2021 по 05.2022 (11 місяців)
Rabbit Habit, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий, Бар-менеджер

з 01.2021 по 08.2022 (1 рік 7 місяців)
Gastronom Food Wine Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення раціонального використання трудових, матеріальних та фінансових ресурсів.
Мотивація, координація, контроль та навчання персоналу.
Забезпечення дотримання працівниками затверджених правил, стандартів, інструкцій.
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Виконання планів продажу.
Складання звітності у встановленій формі.
Нарахування заробітної плати персоналу ресторану.
Контроль за проведенням інвентаризації.
Закупівля необхідного інвентарю та посуду.

Керуючий, Бар-менеджер

з 07.2020 по 01.2021 (6 місяців)
Why Cocktail Bar \ UnderHand, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Открытие первого и второго проэкта с "0"

Шеф-бармен / Керуючий.

з 12.2019 по 07.2020 (7 місяців)
Углі, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы бара, Заключение договоров с поставщиками
Составление барной, авторской коктейльной, тех карты с сезонностью и ротацией.
Сокращение сибестоимости на 30-60%, увеличение
маржинальности на 300-400%
Систематизация работы
Привлечение лояльных поставщиков с внушительными бонусами.
Инвентаризации. Контроль актуальной продукции.
Обучение команды и персонала ресторана. Дегустации, лекции и весь нужный мануал для развития.
Составление расчетных ведомостей , планов продаж,
Продвижение бара.

Керуючий, Бар-менеджер

з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
Oysyers wine bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Открытие бара с "0". От проектировки барной стойки до калькуляционных карт, заключение договоров с поставщиками, закупки до обучения персонала и выдачи готовой продукции.

Bartender

з 10.2018 по 06.2019 (8 місяців)
Alchemist Bar, Киев (Cocktail Bar)

Bartender

з 01.2018 по 10.2018 (9 місяців)
NAM, Kiev (Vietnamiese Restaurant)

Освіта

МАУ

Юриспруденция, Киев
Вища, з 2013 по 2015 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс Дмитрия Борисова "Эффективное Управление Рестораном. Работа по вертикале, горизонтале, блоками"

2018, 3 мес

СЕРВІСНА СТРАТЕГІЯ КОМПАНІЇ. ПРОГРАМА ДЛЯ ВЛАСНИКІВ

208, 1 мес

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Іспанська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: