Резюме від 17 січня 2020 PRO

Михайло

Шеф-повар, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

су-шеф

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
City Korona, kiev (Готельно-ресторанний бізнес)

Слідкування за процесами на кухні, вчасна видача страв згідно технологічних карт, проробка страв, написання технологічних карт, створення нового меню, контроль продукції, термін придатності, ревізії, переговори з постачальниками, робота з накладними, робота зі списанням продуктів, контроль персоналу, підбір робочих кадрів на процеси, навчання

Освіта

Борщівський АТК

Механік - Інженер, Борщів
Середня спеціальна, з 2012 по 2016 (3 роки 11 місяців)

Механік - Інженер складальних конструкцій СГ техніки

Додаткова інформація

В сфері харчування, 5 років, працівав в таких закладах: Ресторан Місто 8 місяців, посада піцайола, є Неаполітанський деплом про закінчення курсів Піцайоли, працував в м.Одеса в закладі громацького харчування Барбароса на посаді повар гарячого-холодного цеху, 9 місяців, в м.Кийві готельно-ресторанний комплекс сіті Корона на посаді Су-Шеф, в м.Житомер заклад громацького харчування Орфей, повар гарячого цеху 3 місяці, повар кондитер, декорація страв, видача страв 5 місяців, м.Тернопіль кавярня піцерія Скоріні, на посаді піцайоли 3 місяці, сімейна піцерія Пепероні на посаді старший піцайола 8 місяців, кафе італійської кухні Парма, на посаді Піцайоли, повар гарячого-холодного цехів, заклад громацького харчування Бандерас, на посаді Шеф-повара, 4 місяці, заклад громацького харчування Фабрика Піци, на посаді, старшого піцайоли і старшого кухаря, заклад громацького харчування Барбареско, на посаді Піцайола 4 місяці

Схожі кандидати

Шеф-повар
Одеса, Дистанційно

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кухар (оновлення меню та відкриття ресторану)
Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Бренд-шеф
Тернопіль, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар
30000 грн, Одеса, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: