Резюме від 26 квітня 2020

Володимир

Бренд-, шеф-кондитер, 32 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кондитер

з 12.2016 по 11.2019 (2 роки 11 місяців)
Cabinet lviv, Львів (Кондитерська, кейтерінг)

-Ораганізація процесу виробництва

-підбір техніки та устаткування для виробництва

-Розробка меню авторських десертів;

-Виготовлення весільних тортів, кенді-барів;

-Організація роботи персоналу;

-Виготовлення шоколадних цукерок ручної роботи;

-Налагодження роботи з постачальниками;

-Пошук кваліфікованого персоналу, та їх навчання;

-Організація процесів виробництва;

-Створення технологічних карт та розробка меню, а саме десертів,
цукерків, морозива, випічки;

-Організація та видача кенді барів;

-Навчання персоналу;

-Налагодження та співпраця з іншими закладами, постачання різної
продукції: морозиво,мусові торти десерти,кенді бари;

-Ведення документації та звітності підприємства.


Досягнення:
Учасник кваліфікованого журі реаліті-шоу "МайстерШеф 7" у
кондидитерському конкурсі.

Досягнення:
Номінація Народна Премія "Інспектор Фреймут"
Фіналіст Народної премії "Інспектор Фреймут" за підсумками конкурсу - 2
місце.

Переможець конкурсу "Агро Порт" у 2016 році в номінації "Авторський
Десерт" з локальних продуктів - 1 місце.

Шеф кондитер

з 12.2010 по 09.2016 (5 років 9 місяців)
Кав'ярня - кондитерська"Glory Cafe, Львів (Харчова промисловість)

Посада: Шеф Кондитер
-Організація виробництва;
-Складаня графіків ;
-Налагодження роботи з постачальниками;
-Розробка меню авторських десертів;
-Виготовлення весільних тортів;
-Організація роботи персоналу;
-Пошук кваліфікованого персоналу, та їх навчання;
-Створення технологічних карт та розробка меню, а саме: десертів;
-Навчання персоналу;
-Ведення документації та звітності підприємства .

Освіта

Університет бізнесу та права

Бухгалтерський облік і аудит, Львів
Вища, з 2012 по 2015 (2 роки 9 місяців)

Університет бізнесу та права
Диплом Магістра
Ступінь Магістра за спеціальністю "Облік і аудит" здобув кваліфікацію магістра
облік і аудит
Диплом Бакалавра
Ступінь Бакалавра за напрямом підготовки "Облік і аудит" та здобув кваліфікацію бакалавра

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості НУХТ

Виробництво харчової продукції, Львів
Вища, з 2010 по 2012 (1 рік 8 місяців)

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • Богдан Білоніжко

    Богдан Білоніжко

    Шеф кухар, Аtlas de luxe ресторан Шкоцька

    Контактні дані приховані
  • Богдан Красноперов

    Богдан Красноперов

    Шеф Пекар

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Ключові знання і навики:

Досвід роботи більше 10 років, 8 з яких на посадах Шеф кондитера;
Творчість, створення авторських десертів;
Вміння працювати з мастикою;
Виготовлення креативних весільних тортів;
Шоколатьє ,вміння виготовлення шоколадних цукерок, скульптур з шоколаду;

Навики роботи з контитерською технікою;
Проводжу майстер-класи по теорії і виготовлення сучасних десертів, морозива,
цукерок, та випічці.

Можливість Запуску ресторану з нуля
Комунікабельність,Цілеспрямованість, Стресостійкість та постійний
Саморозвиток.

Проводив майстер-класи по французьких десертах в кулінарній школі
"El Chef" Івано-Франківськ.
Брав участь у майстер-классах в таких Шеф кондитерів як:
Diego lozano;
Kek Couture;
Мадіна Яворська;
Світлана Кошкіна.

Співпрацював з такими Шеф кондитерами як :
Богдан Красноперов;
Світлана Лелюк;
Катерина Піскова;
Віталій Смірнягін.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: