Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5892872

Бухгалтер, економіст, аналітик, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий менеджер

з 01.2022 по нині (2 роки 4 місяці)
IT

Ведення ФОП на ЄП 3-ї групи без ПДВ. Досвід відкриття, закриття ФОП, внесення змін до КВЕД. Знаю облік ФОП на всіх системах оподаткування, та ТОВ

Головний бухгалтер

з 09.2020 по нині (3 роки 8 місяців)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Прийшла в установу, де в штаті було 4 особи фінансової служби, але на момент мого приходу, залишилась я, як єдиний бухгалтер). Це був виклик, який я вважаю, успішно здолала, оскільки, крім бюджетної сфери освоїла бухгалтерський облік комунального некомерційного підприємства (це такий "мікс бюджет"+госпрозрахунок, як "бонус" підприємство є ще й платником ПДВ:))) ), а також виконую всю бухгалтерську та економічну роботу: від планування до формування звітів, нараховую заробітну плату (штат 60 посад), звітую в усі органи.

Головний бухгалтер

з 02.2012 по 09.2020 (8 років 7 місяців)
сільська рада, Дистанційно (Державні організації)

Працювала єдиним бухгалтером по 5-ти напрямкам. Освоїла всі можливі комп'ютерні програми для максимальної автоматизації (Медос, СДО клієнт-казначейство, АІС "Місцеві бюджети, РМ "Райбюджет"). В обов'язках було формування та подача електронної звітності до податкової, статистики, фондів, казначейства, нараховувала заробітну плату, формування платіжок.

Начальник відділу - головний бухгалтер

з 03.1996 по 02.2012 (15 років 11 місяців)
Управління держказначейства, Дистанційно (Державні організації)

зведення звітів по району, складання бухгалтерської звітності, ведення бухобліку, звіти по ЄСВ, податкові, статистичні звіти, всебічні аналізи. В підпорядкуванні було троє працівників відділу та понад 30 бухгалтерів бюджетних установ

Освіта

Уманський сільсьгосподарський інститут

Економічний факультет, економіст, Умань
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Базовий курс з цифрової грамотності

2020
Сертифікат

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Графічні редактори WordPad

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

в своїй роботі намагаюся всі процеси автоматизувати (використання відповідної програми, написання формул для обрахунків), дотримуючись такого принципу: краще відразу витратити час на оптимізацію (вивчення та впровадження програм, освоєння нових сервісів), ніж постійно робити це "вручну".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: