Резюме від 14 червня 2023

Микола

Менеджер з постачання, продажу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Водійські права кат. B Робота з інстументами Робота на складі

Додаткова інформація

Сорока Микола Михайлович
Менеджер з продажу, Менеджер з постачання, Менеджер інтернет-магазину, З/П від 25000грн./міс., повна зайнятість.

Дата народження: 19 грудня 1985 (34 роки)
Місце проживання: м. Львів, вул. Морозна
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
Комплектувальник
02.2019р.- 02.2020р. (1рік) – Компанія «ПАНДА ГРУП» (гуртівня іграшок та канцтоварів/ https://kanc.panda.lviv.ua ), м. Львів
Обов'язки комплектувальника: Контроль якості та комплектації товару, який був отриманий. Контроль складського обліку прийому,зберігання, відвантаження товарів клієнтам. Контроль отримання та відправлення товару у відповідності до супровідних документів. Проведення інвентаризацій та контроль залишків товару на складі. Управління товарним асортиментом. Комплектація набору предметів/ товарів по заданому ознакою і упаковка цих предметів в призначену тару, загортання в пакувальний матеріал.

Менеджер з постачання/ Менеджер з продажу
07.2009р.- 02.2019р. (9 років 7 місяців) – ЛФ ПП «МАКСИМУС» (виробництво та оптова торгівля дитячими іграшками / http://maximustoys.com.ua/), м. Чернівці
Обов'язки менеджера з постачання: Пошук товарів за вигідною вартості. Пошук постачальників. Оформлення угод з компаніями-партнерами, укладання договорів про поставки продукції. Здійснення закупівель. Моніторинг проходження оплати замовлень. Контроль доставки товару. Контроль якості та комплектації товару, який був отриманий. Контроль складського обліку прийому, зберігання, відвантаження товарів клієнтам. Контроль отримання та відправлення товару у відповідності до супровідних документів. Проведення інвентаризацій та контроль залишків товару на складі. Управління товарним асортиментом. Взаємодія з центральним офісом компанії в м. Чернівцях (замовлення товару, залишки, асортимент, документообіг, звітність). Моніторинг ринку (попит, збут, конкуренти, постачальники, ціни).
Обов'язки менеджера з продажу: Здійснення особистих продажів товару зі складу оптовим клієнтам, залучення нових клієнтів (20компаній), проведення переговорів, презентацій, підтримання довгострокового співробітництва з клієнтами. Інформування клієнтів про нові надходження, консультування, оформлення замовлень, документації, контроль відвантаження та доставки товару.

Освіта
Вища
09.2003р.- 02.2009р. - Національний університет «Львівська політехніка», ІКТАМ, Інформаційна безпека, Магістр, м. Львів

Професійні навички
Навички роботи з комп’ютером: впевнений користувач (пакет MS Office (Word, Excel), 1С, Internet та інші)
Знання мов
Українська ─ рідна. Англійська ─базовий.

Додаткова інформація
Водійське посвідчення категорії «В»
Сімейний стан: одружений, одна дитина - дочка (8 місяців)
Особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, старанність, уважність, пунктуальність, обов'язковість, порядність; аналітичне мислення; здатність до швидкого навчання та адаптації; вміння працювати в команді; спрямованість на результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: