Резюме від 12 грудня 2021 PRO

Юлія

Інженер харчових технологій, технік-технолог харчової діяльності, кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-Шеф

з 06.2020 по 10.2020 (4 місяці)
ресторан Вугільна шафа, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-Кухар

з 02.2020 по 09.2021 (1 рік 7 місяців)
готель Мардан, Буковель (Готельно ресторанний комплекс SPA)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар а, Розробка та утвердження піци,суші меню,
Кондитерські вироби.

Шеф-Повар

з 05.2019 по 12.2019 (7 місяців)
Готель Стара правда, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар,зміна технологій приготування страв згідно з меню, Шоу-Мастер класу, навчання персоналу, дитячий Мастер-клас з Японської кухні.

Кухар

з 12.2018 по 05.2019 (5 місяців)
готель Фоміч, Буковель (SPA Resort Hotel Fomich)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря, контроль якості готової продукції та виготовлення блюд за технологією приготування

Су-Шеф

з 04.2018 по 12.2018 (8 місяців)
Ruta Family Clab Hotel, Затока (Готельно ресторанний)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря

Старший кухар гарячого процесу

з 05.2015 по 04.2017 (1 рік 11 місяців)
ресторан Фішка, Кирилівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримання Золотої таблички РЕВІЗОР!

Завідувач Дитячого харчування

з 08.2011 по 06.2013 (1 рік 10 місяців)
ЗОШ ✓1 Донецька область м.Мар'їнка, Мар'їнка (Дитяче харчування, дошкільного віку,та шкільного віку)

Розробка меню, дотримання вимог стандартів та гігієни, санітарія, ведення повного пакету документів з дитячого харчування,до гос.вимогам РАЙОНО при Ма'їнськой Адміністрації

Бренд- Шеф, Шеф-Повар,Пкарь-Кондитер

з 05.2004 по 12.2010 (6 років 7 місяців)
Фірма АЛРОСА, Якутск (Круїзний туристичний лайнер)

Розвиток -як фахівця, який є одним із найважливіших завдань для Майстрів в нашій сфері.

Освіта

ДОНнует

Харчові технології та інженерія, інженер харчової діяльності, Кривий Ріг
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

ДонНУЕТ ім.М.Туган-Барановського

Технік-технолог харчової діяльності, Докучаєвськ
Незакінчена вища, з 2010 по 2014 (3 роки 10 місяців)

Донецький проф.ліцей харчов.діяльності

Кухар,Кондитер, Донецьк
Середня спеціальна, з 2003 по 2005 (1 рік 4 місяці)

Додаткова інформація

Не має нічого не можливого,головне бажання, працювати тільки в команді професіоналів,приносити радість нашім Гостям:)Готувати тільки смачну їжу, і видавати блюда Тільки з побажаннями Добра, і Любові!
Готова до переїзду в інше місто,
Розглядаю усі умови для праці,та проживання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: