Резюме від 20 травня 2024 PRO

Олег

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 01.2023 по 03.2024 (1 рік 2 місяці)
Квіткова Оранжерея, Сицилійський дворик, Київ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За час роботи в компанії було створенно 2 проекти з нуля, а саме :

- План та креслення приміщеня кухні.
- Пошук та підбір необхідного обладнання.
- Створення повсякденного меню, створення банкетного меню.
- Пошук та комунікація з постачальниками.
- Створення всієї необхідної документації
- Підбір посуду під концепт закладу.
- Підбір та навчання персоналу.
- Органцізація та оптимізація роботи персоналу.
- Робота з Poster, впевнений користувач Excel.
- Періодичний аналіз собівартостей, коррекція меню згідно сезону.
- Спілкування з гостями, консультація замовників щодо банкетів, заходів.

Шеф Кухар

з 10.2022 по 02.2023 (4 місяці)
Консалтинг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Оновлення меню декількох невеличких закладів сімейного формату.
- Навчання персоналу.
- Створення тк.

Бренд - Шеф.

з 02.2021 по 09.2022 (1 рік 7 місяців)
Ресторан французской кухни «Paul», ресторан «River Lodge», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

У найкоротші терміни було вивчено принципи роботи ресторану.
Одним зі своїх успіхів вважаю, що весь персонал залишився працювати, а не пішов за попереднім шефом (як це зазвичай буває).
За час роботи було зроблено:

- Впровадження регулярних переобліків, пошуки та усунення недостач та надлишків.
- перегляд та реформація роботи з постачальниками, заміна деяких.
- Коригування, стандартизація тех. карт.
- оптимізація витрат без втрати якості.
- Складання графіка роботи персоналу, робота із зарплатним фондом відштовхуючись від місячних планів.
- Проведенню безліч банкетів чисельністю 200+.
- робота з персоналом, підтримка мікроклімату та здорових відносин у колективі.
- Розробка та реалізація сезонного меню.

Засновники ресторану River Lodge запропонували взяти під контроль ресторани «Paul»

Це французька франшиза затишного французького кафе зі своїми десертами та хлібом.
На даний момент їх 2 у Києві, мені запропонували відкривати 3й.
Перед відкриттям було проведено :

- Зниження фуд косту вже існуючих позицій.
- Розробка сезонного, розробка веганського меню.
- Набір та навчання персоналу.


Післявоєнне відновлення та відкриття всіх 3-х точок у Києві Paul та River Lodge.
-Стабілізація роботи в нинішніх умовах, формування практичного та вигідного меню.

Су - шеф.

з 11.2018 по 02.2021 (2 роки 3 місяці)
ALASKA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Починав з позиції кухар гарячого процесу, через 2 – 3 тижні отримав посаду старшого кухаря.
Через півроку посів місце су - шефа.

За роки роботи отримано досвід з:


- Підбір постачальників у співвідношення ціна = якість.
- роботі з преміальними, рідкісними та дорогими продуктами.
- Відпрацювання комунікативної навички спілкування з персоналом начальник/підлеглий.
- Складання плану робочого дня, делегування обов'язків, виконання поставлених цілей у поставлені терміни.
- Вивчення та реалізації норм HACCP.
- Зняття та зведення переобліків, контроль нестачі та надлишків продуктів.

Також отримано колосальний досвід роботи з найкращими представниками професії в Україні.

Старший кухар

з 07.2016 по 10.2018 (2 роки 3 місяці)
Луи Бидон, Краснодар (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля.
Опрацювання та реалізація нового, концептуального меню для закладу спільно з брендом - шефом та су - шефом.
Побудова власної сироварні, виробництво домашніх молодих та витриманих сирів.
Перша керівна посада, яка мене навчила:
- Підбір персоналу та навчання.
- Підбір та робота з постачальниками.
- Проведення регулярного аудиту персоналу, виявлення вад у функціоналі кухні та вирішення проблеми у найкоротші терміни.

Кухар (Хоспер)

з 06.2015 по 05.2016 (11 місяців)
Ё’burg, Краснодар (Готельно-ресторанний бізнес)

Одна з перших бургерних в Краснодарі, яка викликала фурор за рахунок найдорожчого бургера в Росії (про них писали кілька видавництв і знімали репортажі пару федеральних каналів).
Це місце навчили працювати швидко та безкомпромісно через величезний потік людей.

Освіта

КПЭЛ

Оператор транспортных средств, Київ
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (2 роки 8 місяців)

Схожі кандидати

Шеф-повар
59000 грн, Київ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Київ, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Київ, Дніпро , ще 5 міст

Шеф-повар
Київ

Завпроизводством, су-шеф
20000 грн, Київ

Шеф-повар
30000 грн, Київ, Макарів, Калинівка (Фастівський р-н)

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: