Резюме від 12 травня 2023

Тамара

Оператор call-центру, редактор, фізичний терапевт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Університет «Україна»

Фізична терапія
Незакінчена вища, з 2018 по 2024 (6 років)

Інвалідність

Перша група.
Опорно-руховий апарат, пересуваюся на активному візку.

Додаткова інформація

Розгляну пропозицію щодо дистанційної роботи, це може бути оператор онлайн-магазинів, чи онлайн-чату (швидко набираю текст, та є багато вільно часу щоб зразу відповідати на повідомлення), також розглядаю пропозицію - редактор текстів. Досвіду роботи немає, але є велике бажання працювати і розвиватися. Людина я відповідальна (іноді здається - що занадто), але ця якість дозволяє мені перепровірити все багато разів і робити роботу так, щоб це задовільняло на 100%, тому якщо ви хочете бути впевнені щоб клієнти очікували на швидку відповідь і якісне консультування, я тут:) Вільно користуюсь ПК.
Щодо майбутньої спеціальності, то я Закінчила 3 курс факультету фізичноі терапії, із задоволенням би практикувалась би в одному з реабілітаційних центрів в Броварах( що в мене точно добре виходить, це навчати людину максимально незалежного життя після перенесеної травми, чи хвороб).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: