Резюме від 14 березня 2024 PRO

Андрій

Шеф-кухар, sushi-chef, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар гарячого процесу

з 08.2023 по 12.2023 (4 місяці)
Omnivore, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-приготування страв згідно технологічних карт
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видачі готових страв

Сушист/Універсал

з 03.2022 по 09.2023 (1 рік 6 місяців)
Fish Please, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв Європейської та Азіатської кухні.
-Розробка нових страв
-Приготування десертів власного виробництва
-Навчання персоналу
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видача готових страв
-Сезонне оновлення меню

Сушист/кухар гарячого процесу

з 06.2021 по 10.2021 (4 місяці)
Qween Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування суші,ролів та страв Європейської кухні.
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості готових страв
-Ведення переобліків

Шеф-кухар

з 04.2020 по 03.2021 (11 місяців)
Tower, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка нового меню
-Навчання і підбір персоналу
-Ведення робочих графіків
-Приготування десертів власного виробництва
-Робота з постачальниками
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості та видача готових страв
-Ведення переобліків
-Написання калькуляційних та технологічних карток

Сушист/Універсал

з 12.2019 по 03.2020 (3 місяці)
Lucky bull / Cartel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування суші,ролів та локшин Wok.

Старший сушист

з 05.2018 по 11.2019 (1 рік 6 місяців)
Love Sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового меню.
Приготування суші та ролів,навчання персоналу.

Сушист

з 10.2012 по 06.2014 (1 рік 8 місяців)
Sakura Sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування суші та ролів

Освіта

ПНУ Ім.Василя стефаника

Іноземних мов, Івано-Франківськ
Незакінчена вища, з 2011 по 2014 (3 роки)

Знання і навички

Розробка меню Готування суші Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Приготування заготовок Європейська кухня Італійська кухня Складання технологічних карт Японська кухня Азійська кухня Кулінарія Приготування закусок Готування фаст-фуду Готування на мангалі Готування соусів Готування шаурми Готування на грилі Обробка риби Готув Українська кухня Оптимізація витрат Управлінські навички Комунікабельність Навчання персоналу Стресостійкість Контроль залишків Контроль якості продукції Організованість Робота в команді Швид Уміння швидко засвоювати нову інформацію Орієнтація на результат Висока працездатність Робота з людьми Управління персоналом Пакування готової продукції Кондитерська справа Продуктивність

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Навчання персоналу і налагодження процесів приготування та видачі,сезонне оновлення меню та нестандартні технології приготування.
Щоб зв'язатися, пишіть будь-ласка у Viber чи Telegram!

Схожі кандидати

Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Івано-Франківськ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-повар, су-шеф
Івано-Франківськ, Дніпро , ще 4 міста

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 5 міст

Шеф-кухар
Івано-Франківськ, Київ , ще 3 міста

Шеф-кухар
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 7 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: