Резюме від 12 травня 2024

Нікіта

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 06.2023 по нині (11 місяців)
Atelier 19, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2022 по 06.2023 (9 місяців)
Jela, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Jela то любов.
Один із найкращих ресторанів Одеси.
Працює повністю на дровʼяній печі, має свій неперевершений концепт, вчить людей по іншому сприймати продукт і відкриває нові смаки.

Су-шеф

з 02.2021 по 02.2022 (1 рік)
Alaca, Dubai (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримав посаду су шефа, в хорошому ресторані, розвивався, навчався, спілкувався і знайомився з новими людьми. Поїхав за новим інтернаціональним досвідом.

Су-шеф

з 06.2017 по 09.2018 (1 рік 3 місяці)
Noodleman, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Найкраще місце, де я коли-небудь працював.
Я працював су шефом, разом із шеф-кухарем Томом Кетлі з Лондона.
Абсолютно нова та цікава для мене кухня, з класичними тайськими продуктами та
класним шефом, я там багато чого навчився, і не тільки щодо кухні, це
відносини між людьми на роботі, робота в сімʼї
Так само після закриття проекту, продовжив працювати з Томом в Одесі.

Кухар, су шеф, шеф кухар

з 08.2015 по 12.2020 (5 років 4 місяці)
Roastery by Odessa, restaurant Zebra, Hotel boutique La Gioconda, Dvіr 12, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Починав свою кар'єру з кухаря, потім працював старшим зміни, су-шефом та шеф-кухарем у ресторанах Одеси.

Освіта

Харьковская национальная академия городского хозяйства

Отельно ресторанный менеджмент, Харків
Середня спеціальна, з 2013 по 2016 (3 роки)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Поставлю піцу будь-якого стилю у вашому ресторані або піцерії, пропрацюю тісто так само різного характеру. Допомога у створенні меню, опрацювання меню, дегустація. Створення Неаполітансько ферментованого тіста на заквасці Biga або Poolish і більше, робота з Дров'яною піччю, Електро (подова) піччю,Майстер класи, виїзні навчання.

Командна робота
Вміння працювати під тиском
Комунікація
Високий рівень оперативної пам'яті
Знання харчової хімії
Знання продуктів харчування
Управління
Гарантія якості
Чудове знання рецептів, та способів приготування
Європейська, Середземноморська,Італійська, Східна, Мексиканська, Азійська (Тайська) кухня
Емоційно витривалий
Пунктуальність, педантичність
Вміння перемикатися з одного виду діяльності на ще одне
Прагнення до професійної
досконалості

Схожі кандидати

Шеф-кухар
43000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
50000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Київ

Шеф-кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: