Резюме від 23 березня 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Chef-кухар, су-шеф, універсал

з 10.2023 по нині (7 місяців)
Fit&Fast, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підбір обладння та інвентарю.
-Створення та формування технологічних та калькуляційних карт(прорахунки брутто та нетто, food coast і тд).
-Створення тех.документації(посадова інструкція кухарів, check-лист кухаря).
-Підбір та введення POS-системи.
-Підбір команди на кухню, навчання.
-Підбір постачальників та робота з ними.

Бренд-шеф

з 10.2023 по 11.2023 (1 місяць)
PRO Ukrainske, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Авторське меню.
-Підбір посуду.
-Підбір інвентарю.
-Часткова закупка обладнання.
-Створен тех. карт та калькуляційних карт.
-Підбір та навчання персоналу.
-Підбір POS-систем та внесення даних.
-Підбір постачальників.

Бренд-шеф

з 09.2023 по 10.2023 (1 місяць)
Vitaliano pizza&sushi, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення консепту для проекту. Підбір та закупівля обладнання та інвернтарю. Створення та проробка меню з калькуляційними та технологічними картами. Навчання персоналу. Підбір та налагодження співпраці з постачальниками.

Шеф кухар

з 11.2021 по 12.2022 (1 рік 1 місяць)
Rice baby, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривав даний заклад з нуля, в обов‘язки входило:
-визначення,прорахунок та покупка потрібного обладнання.
-створення калькуляційних та технологічнихкарт, прорахунок food cost страв, брутто та нетто.
-проведення співбесід та підбір людей в команду.
-навчання персоналу з нуля.
-ведення всієї технічної документації(бланки списання, бланки закупки і тд).
-закупки.
-прорахунок місячного плану продаж.
-підбір операційно POS-системи та налаштування в роботу.
-систематизація процесів.

Шеф кухар

з 09.2019 по 11.2020 (1 рік 2 місяці)
Villa Familia, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

В даному ресторані з нуля ставив процес суші.
-створення калькуляційних та технологічних карт.
-відбір та навчав персонал.
-займався веденням тех.документації та research по продажах всіх позиції.
-організація роботи з постачальника.
-аналізував ринок конкурентів та створював стратегії роботи на кожен місяць.
-аналіз цінової політи продукції.

Кухар універсал

з 07.2016 по 01.2019 (2 роки 6 місяців)
Маменорі, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

В даному ресторані працював на позиції:
-кухар універсал.
-заготівельник.
-сушист.

Су-шеф

з 12.2014 по 11.2015 (11 місяців)
Meat boy and girls, Poland, Warszawa (Готельно-ресторанний бізнес)

Стейк хаус у Варшаві:
-робота з хоспером.
-робота з відкритим мангалом.
-ведення тех.документації(бланки списання, прихід, закупка, графіки)
-за відсутності шефа, повність виконував його обов‘язки.
-контроль видачі страв.
-контроль дотримання санітарних норм.
-контроль заготівельного цеху.

Су-шеф

з 05.2014 по 11.2014 (6 місяців)
Spa hotel Diva ****, Poland, Kołobrzeg. (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на позиції су-шефа:
-займався організаціїними питаннями. -відповідав за закупки.
-контроль видачі страв.
-якість роботи заготівельного цеху. -проробка нових страв.
-ведення технічної документації(бланки списання, розхідні та прихідні бланки, складання графіків).

Освіта

ВПУ СОТ

Програмування та ремонт ПК, ремонт та обслугоування лічильно обчислювальних машин. Продаваць не продовольчих товарів, комп‘ютерна та офісна техніка., Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (2 роки)

Знання і навички

Adobe Photoshop Водійські права кат. B Figma UI-дизайн UX

Знання мов

Польська — середній

Рекомендації

  • Станіславська Любов Василівна

    Станіславська Любов Василівна

    Власник, Villa Familia

    Контактні дані приховані
  • Полонець Владислав

    Полонець Владислав

    Шеф, Хайп піца та суші

    Контактні дані приховані

Інвалідність

Друга група.
Обмежень по роботі немаю, також немаю обмежень у фізичних навантаженнях. Інвалідність у зв‘язку з помилкою лікарів під час обстежень, а саме фіброгаст

Додаткова інформація

Особисті якості:
-аналітичні здібності;
-стратегічне мислення;
-високий рівень працездатності;
-дисциплінованість;
-націлений на результат;
-авторська майстерність;
-організаторські здібності;
-чесність;
-вміння адаптації до змін;
-впевнений в собі;
-творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань;
-пунктуальність;
-порядність;
-вміння переконувати.

Схожі кандидати

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 5 міст

Шеф-кухар
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 7 міст

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Івано-Франківськ, Житомир , ще 8 міст

Шеф-кухар
30000 грн, Івано-Франківськ

Шеф-кухар
43000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 5 міст

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: