Резюме від 17 квітня 2017

Сергій

Бренд-шеф, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Львів, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці (Вінницька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ

з 12.2007 по нині (16 років 5 місяців)
Розробка меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, ТЕРНОПІЛЬ (РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

с 01.2007 по наст. время (9 лет 8 месяцев)
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, Тернополь (РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Якщо вас зацікавила інформація щодо розробки меню,тренінгів для кухарів,майстер-класів чи кейтерінгу,дзвоніть [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта

ТНТУ

ХАРЧОВИЙ, ТЕРНОПІЛЬ
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Освіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007

Знання і навички

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого з

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Київської Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Вінниця, Дніпро , ще 4 міста

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Київ, Інші країни, Дистанційно

Бренд шеф-кухар, технолог
Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер
Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: