Резюме від 18 лютого 2024 Файл

Жанна

Керуючий рестораном

Вік:
59 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сімонова Жанна Віталіївна. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»))
Керуючий рестораном та кафе. Особисті якості:-організаторські здібності, висока працездатність ,вимогливість, робота на результат.
Професійний досвід: що дозволяє здійснити повний комплекс заходів щодо створення та організації діяльності підприємства саме:
-організація бізнесу "з нуля"
-стратегічне, загальноорганізаційне, оперативне бізнес-планування
-організація маркетингових заходів
-підбір навчання та управління персоналом
- планування прибутковості аналіз та оптимізація витрат
-проведення аудиту підприємства виявлення сильних та слабких сторін бізнесу.
Освіта: Ялтинське кулінарне училище- кухар 5 розряду Одеський інститут харчової промисловості ім.Ломоносова -інженер-технолог громадського харчування. Міжнародні курси місто Москва-тренінги та семінари з менеджменту та маркетингу ресторану. Всесвітня асоціація менеджерів готелів та ресторанів при Б.А.Р. Міжнародні курси підвищення кваліфікації керуючих ресторанного бізнесу. Онлайн курси при Академії Дмитра Борисова ''Ефективний менеджмент в ресторані''. Школа Владислава Бермуди Курс 'Монетизатор'' (нестандартні та креативні ідеї для вибухового зростання продажів, створення wow-ефекту у клієнтів, відбудова від конкурентів та монетизація прихованих ресурсів компанії).- Мастер –класи грузинської кухні та випічки місто Тбілісі. Досвід роботи: 2022-2023 р Піцайола в італійському ресторані “Лапергола” в Німечинні.
2020-2022 р- Фрілансер , відкриття та пуск 2-х закладів харчування та іншє.
2017-2020р - Відкриття з «нуля» та керівництво ресторану Хоспер Хауз. Проектування та запуск підприємства, оптимізація виробничого процесу, розробка та впровадження страв по всій системі, розробка та впровадження стандартів кухні та санітарії, маркетингове та фінансове планування та аналіз фінансових показників, організація та контроль роботи бару та виробництва, кадрові питання.
2016р-Приватний підприємець, діяльність кафе та ресторанів , авторська випічка виробів із дріжджового та листкового тіста.
2012р- Відкриття ресторану "Золотий Дукат" з нуля - місто Летичів.
-повне відкриття підприємства
-розробка та впровадження меню кухні, карти бару
-підбір персоналу, навчання стандартам сервісу
2011р-Відкриття Кулінарного будинку та кафе "Вінегрет" місто Хмельницький.
-розробка концепції
-Розстановка бізнес процесів
-купівля та розстановка обладнання
-підбір та навчання персоналу
-складання меню, технологічних карт
2009-2011р- Приватний підприємець. Відкриття дитячого кафе "Я ПОНЧИК" та кафе "КОФЕЇН" місто Хмельницький Відкриття з «0» від проектування, розробки асортименту, технологічної схеми виробництва, замовлення та розміщення обладнання. Управлінський облік, робота з персоналом, організація та обслуговування виїзних заходів.
2008-2009р. Керівник ресторану "СІТІ-ПАБ" м. Хмельницький
-організація планування та координація всіх бізнес процесів та діяльності підприємства
-виведення закладу з нерентабельного до прибуткового
1999-2008р - Проживання та робота в Москві. Керівник ресторану :
-відкриття з нуля кафе “Апельсин” , ресторан "Старий Дворик", ресторан “Віденській”, Кулінарного дому та Фабрикі їжі, кафе за системою “фрі-фло” Формування концепції ресторану, стратегічного плану роботи підприємства, формалізація та налагодження основних бізнес-процесів, впровадження та застосування управлінського обліку та аналізу, операційне та фінансове бюджетування та звітність, планування та проведення маркетингової політики підприємства, впровадження оригінальної та ефективної системи підтримки лояльності гостей. Сучасна практика роботи з персоналом. набір, навчання, атестація, мотивація. Створення власного навчального класу та організація навчання.
1984-1997р. Проживання та робота в Ялті
-відкриття приватного кафе” Магнолія”
-завідувачка виробництва у кафе
-кухар ресторану "Ванда" - майстер виробничого навчання у кулінарному училищі №6 місто Ялта.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: