Резюме від 27 березня 2024 Файл

Вікторія

Менеджер, керівник ресторану

Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Гінда Вікторія
Керівник , Менеджер ресторану

Про Себе
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Комунікабельна;
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вимоглива;
 Львів Емоційно стійка;
Відповідальна;
Висока працездатність;
Навички Повна віддача роботі;
Стресосійка;
1С Poster Finmap
Націлена на результат в роботі .
Servio Lunch-post

Choice Microsoft Office

ProFit
Досвід Роботи

Старший лаборант 2018 - 2019
Мови
ЛНУ.ім.Івана Франка Львів
Українська С1
Забезпечувати належну експлуатацію техніки та устаткування лабораторії.
Англійська В2
Відпрацьовувати наукові та звітні матеріали.
Німецька А1 Складати заявки, організовувати приймання, облік і збереження апаратури та

Іспанська А1 устаткування для лабораторії.
Участь у раціоналізаторській роботі з удосконалення матеріальної бази
лабораторії Університету.
Сертифікація Виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього
середовища, дотримувати норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Олег Оникієнко
Контроль роботи лаборантів.
Київська асоціація офіціантів
2020 -
Офіціант 2019 - 2020

Restaron Пара Джанов і Портвейн Львів
Тренінг по сервісу
Обслуговування гостей.
Reikartz Hotel Group
Сервірування столів.
2021 -
Знання основних страв і напоїв.
Приймання замовлень, подача страв.
Загальні поняття сервісу Надання рахунку, розрахунок.
Сім'я Ресторанів Дмитрів Вміння працювати при великій кількості гостей.
Борисова Знання стандартів обслуговування.
2022 - Відкриття/закриття зміни.
Приготування гарячих напоїв.
Інвентеризація.
Досвід Роботи

Адміністратор ресторану 2020 - 2021

Gazda Group Budzzni Львів

Організація роботи ресторану.
Контроль дотримання касової дисципліни.
Проведення інвентаризації;
Мотивація, координація, контроль і навчання персоналу.
Забезпечення дотримання співробітниками затверджених правил, стандартів,
інструкцій.
Внесення і реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи
ресторану.
Проведення банкетів, оформлення ресторану до свят і заходів.
Нарахування заробітної плати персоналу .
Видача заробітньої платні.
Табелювання працівників.
Контроль проведення інвентаризації.
Організація закупівлі необхідного інвентарю та посуду.
Організаційно-технічні питання, підбір і навчання персоналу
Вирішення організаційних питань, робота з контролюючими
органами,технічними службами.
Розрахунок з постачальниками.
Укладання догоровір з новими постачальниками.
Контроль доставки.
Контроль дотримання фінансової дисципліни.
Приймання замовлення.
Робота з програмою 1С.
Ведення торгового звіту.
Закриття /відкриття зміни.
Розрахунок гостей.
Досвід Роботи

Менеджер ресторану 2021 - 2022

Атляс Львів

Робота з постачальниками;
Контроль закупики
Контроль документообігу;
Проведення процесу найму персоналу;
Контроль технічного стану ресторану;
Взаємодія з інстанціями, що перевіряють;
Складання графіків роботи та штатного розкладу;
Контроль переміщення та списання товарів;
Організація та безпосередня участь в інвентаризації;
Здійснення безперебійної роботи ресторану;
Контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, технічний персонал); Ведення
табеля обліку робочого часу;
Нарахування зарплати;
Організація та проведення бенкетних заходів;
Робота в залі постійний контакт з гостями для виявлення можливих потреб;
Робота з відгуками;
Вирішення конфліктних ситуацій ;
Проведення співбесід та стажування персоналу;
Організація та підготовка зали до заходу, банкетів;
Контроль дотримання касової дисципліни;
Закриття /Відкриття зміни
Досвід Роботи

Менеджер ресторану
Сім'я Ресторанів Дмитрів Борисова
2022 - 2023
Львів

Відкриття /Закриття зміни;
Контроль залу;
Контроль дотримання касової дисципліни;
Робота з постачальниками;
Укладання договорів з постачальниками;
Взаємодія з інстанціями, що перевіряють;
Складання графіків роботи та штатного розкладу;
Контороль дотримання місячного плану;
Складання плану на день
Робота з НАССР;
Робота в залі постійний контакт з гостями для виявлення можливих потреб;
Робота з відгуками;
Робота з маркетологами;
Контроль доставки ;
Проведення співбесід та стажування персоналу;
Ведення табеля обліку робочого часу;
Нарахування зарплати;
Проведення інвентеризацій;
Внесення інвентеризацій;
Контроль технічного стану ресторану;
Ведення звіту витрат;
Контроль документообігу;
Здійснення безперебійної роботи ресторану;
Запровадження документів по охороні праці;
Вирішення конфліктних ситуацій ;
Досвід Роботи

Керівник кав'ярні 2023 -

Grain

Планування, організація та контроль роботи ресторану;
Організація взаємодії всіх структурних підрозділів ресторану;
Раціональна організація праці персоналу ;
Забезпечення та контроль наявності необхідних запасів товарно-матеріальних
ресурсів;
Контроль технічного стану технологічного обладнання;
Ведення облікової та звітної документації;
Дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки,
санітарних правил та гігієнічних нормативів;
Планування та раціонально організація робочий час персоналу;
Контроль якості обслуговування відвідувачів;
Управління персоналом;
Організація діловодство;
Забезпечення прибутковості ресторану на основі грамотної маркетингової
політики ;
Оптимізація витрати під час ведення бізнесу;
Формування позитивного іміджу ресторану;
Організація та управління-контроль роботи підрозділів ;
Робота з постачальниками;
АВС аналіз;
Контроль цінової політики ресторану;
Підготовка звітності про виконану діяльність;
Підготовка та виконання завдань відповідно до стратегії компанії
Нарахування заробітньої плати;
Проведення та внесення інвентаризації;
Складання плану для ресторану;

Освіта

Туризм /Бакалавр 2016 - 2020
ЛНУ. ім. Івана Франка

Міжнародний туризм/Магістр 2020 - 2022
ЛНУ. ім. Івана Франка

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: