Олександр
Шеф-кухар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Луцьк
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2086470
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 03.2023 по 08.2023
(5 місяців)
Cafe de vino, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості видачі страв
Навчання кухарів
Контроль праці кухарів
Створення листу закупки
Розробка меню та введення нових страв
Створення сезонного меню
Організація та проведення фуд-фесту
Прийом товару
Моніторинг цін
Підбор постачальників по цінам та якості продуктів
Шеф - кухар
з 07.2022 по 01.2023
(6 місяців)
Стара Правда, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості видачі страв
Навчання кухарів
Контроль праці кухарів
Створення листу закупки
Розробка меню та введення нових страв
Прийом товару
Моніторинг цін
Шеф-повар
з 12.2020 по 09.2021
(9 місяців)
LA CRECHUNU, Буковель (Готельно-ресторанный комплекс)
Организация работы поваров
Контроль качества и выдачи блюд
Ведение переучета
Составление закупочного листа
Подбор и обучение персонала
Составление калькуляционных карт
Закупка оборудования
Закупка рабочего инвентаря
Шеф-повар
з 06.2019 по 02.2020
(8 місяців)
Ресторан Рибай, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Контроль качества выдачи блюд
Обучение персонала
Контроль работы кухни
Составление закупочного листа
Разработка и внедрение новоого меню
Приём товара
Шеф-повар
з 04.2019 по 09.2019
(5 місяців)
Камбуз Роза Ветров, Затока (Пиццерия , Суши Бар, Общепит)
Организация работы поваров
Контроль качества и выдачи блюд
Ведение переучета
Составление закупочного листа
Подбор и обучение персонала
Составление калькуляционных карт
Закупка оборудования
Закупка рабочего инвентаря
Шеф-повар
з 09.2018 по 03.2019
(6 місяців)
Ресторан Чердак, Одесса (Гостинично рестораный бизнес)
Организация работы поваров
Контроль качества и выдачи блюд
Ведение переучета
Составление закупочного листа
Подбор и обучение персонала
Составление калькуляционных карт
Закупка оборудования
Закупка рабочего инвентаря
Шеф-повар
з 05.2018 по 09.2018
(4 місяці)
Аквапарк Затока Ресторан, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Организация работы поваров
Контроль качества и выдачи блюд
Ведение переучета
Составление закупочного листа
Подбор и обучение персонала
Составление калькуляционных карт
Закупка оборудования
Закупка рабочего инвентаря
Шеф-повар
з 09.2017 по 01.2018
(4 місяці)
Ресторан Шейх, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Организация работы кухни
Организация работы поваров
Контроль качества и выдачи блюд
Ведение переучета
Составление закупочного листа
Подбор и обучение персонала
Составление калькуляционных карт
Шеф-повар
з 05.2017 по 09.2017
(4 місяці)
Аквапарк Затока, Затока (Аквапарк, развлекательный комплекс)
Организация работы кухни
Организация работы поваров
Контроль качества и выдачи блюд
Ведение переучета
Составление закупочного листа
Подбор и обучение персонала
Составление калькуляционных карт
Су-шеф
з 03.2016 по 09.2016
(6 місяців)
International restaurant Cascada, Арабские Эмираты (Гостинично-ресторанный бизнес)
Старшый Повар
з 08.2015 по 03.2016
(7 місяців)
Печескаго - Sity Garden, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Организация технологического процесcа,
Организация работы поваров,
Проведение закупки,
Обучение персонала.
Старший Смены
з 05.2012 по 05.2015
(3 роки)
Корвин, Одесса (Общипит)
Занимаюсь установкой и постоновкой на гор.цеху не планова управляю и поварами контролируя выдачу блюд а также произвожу закупкой товара и их реализации на производстве ответственный за склады и их обустройства также занимался колькулициоными картами. общение с руководством и правильно выполнения роботы кухоного процесса
Повар
з 02.2011 по 09.2011
(7 місяців)
Шоколодница (Общипит)
В мои Обязанности в ходило приготовление блюда и остальных заготовиточнхых процессов а также и выдача блюд в сфере приготовлении пищщи
Додаткова освіта та сертифікати
Одесский Национальный Лицей Строительства и Хозяйства
3 года
Знання і навички
Знання мов
Українська — вільно
Додаткова інформація
Я, Олександр Слободенюк, Шеф-кухар
Працюю більше 10 років у сфері кулінарії ,хоча готувати любив ще з дитинства,проте про карʼєру кухаря задумався у 18 років
Мої основні принципи в роботі:
1.Робота в команді
2.Дисципліна
3.Любов до кулінарії та бажання творити
Для меня гастрономія — це наука на грані з мистецтвом, коли поєднується культура, тренди та тенденції часу в страві. Мені зараз подобається, що страви стають простішими та від цього не менш цікавими, як і самі заклади.
Більш за все мене надихають Шефи, за якими я слідкую.
Це їх робота, їх література, та їх мислення як професійних кухарів.
В кухарську діяльність йдуть не за грошима та статками, а за своїм призначенням.
Більш за все, звичайно — це команда, котра з тобою прагне розвиватися.
Люди, які постійно задають різноманітні питання щодо тих чи інших продуктів. Це робота в команді.
Робота над чимось новим. Бажання знайти нову варіацію смаку різних продуктів.
Член Южной ассоциации шеф-поваров Украины
Схожі кандидати
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Луцьк, Житомир
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Луцьк, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
Луцьк, Івано-Франківськ
,
ще 5 міст
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Луцьк, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Луцьк, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст