Артур
Head chef, 50 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 51 рік
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Інші країни, Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2154896
Досвід роботи
Head chef
з 09.2021 по нині
(2 роки 8 місяців)
Restaurant "Kontrobass", Lviv (Hotel and restaurant industry)
- Development of the concept of the restaurant
- Menu development
- Calculation of technological documentation and food cost
- Organization of the production process
- Quality control
- Training
- Development of new dishes
Head chef
з 08.2015 по 06.2021
(5 років 10 місяців)
Hotel "Diana", Feldberg, BW, Germany (hotels and restaurants)
Organization and control of the kitchen
Cooking and introducing new dishes
Control of the quantity and quality of raw materials
to purchase products
menu planning
Sous chef
з 06.2014 по 04.2015
(10 місяців)
hotel "Lancut», Lancut,Poland (hotels and restaurants)
-Banquets and receptions on 300+ persons
- Organization and control of food
- Cooking and introducing new dishes
- Control the quantity and quality of raw materials
- The organization of catering and breakfast 200+ persons
Head-chef
з 12.2013 по 04.2014
(4 місяці)
Ski resort Bukovel Grill house “Free rider”, Bukovel,Ukraine (hotels and restaurants)
- development of the concept of restaurant
- development of a menu, calculation and technology
- opening a restaurant “from scratch”
- celection and optimization of equipment
- recruitment and training kitchen stuff
- organization and control of the kitchen work
- cooking and introduction of new courses
- quantity and quality control of raw material and courses
Head-chef
з 03.2012 по 12.2013
(1 рік 9 місяців)
Hotel "Ramada-Lviv» (Wyndham Hotel Group, Lviv,Ukraine (hotels and restaurants)
-opening of the restaurant "from scratch", selection and optimization of equipment
-calculation and selection of equipment
-select and train kitchen staff
-designing the menu a la carte, buffet menus,
-development and calculation process and calculation cards
-organization of procurement of goods and works with suppliers
-control of compliance with sanitary norms and rules, storage of raw materials and finished products
-manual production processes cuisine
-cooking
-development and introduction of new courses
Head-chef
з 02.2005 по 12.2011
(6 років 10 місяців)
Ресторанный холдиг "Карро" (рестораны "Кавказ", "Старый Тифлис", "Бухара", Lviv, Ukraine (Hotel and restaurant industry)
-development of technological and calculation cards
-menu development
-control over the quantity and quality of raw materials
-organization and control of the kitchen
-cooking
-introduction of new foods
-Knowledge of Caucasian, Uzbek and Ukrainian cuisines
Chef
з 02.2002 по 02.2004
(2 роки)
Restaurant-motel "Jack White's Inn", Arklow Ireland (Hotel and restaurant industry)
-organization and control of the kitchen;
-developing daily menu;
-organization of banquets and receptions;
-banquet menu development, ordering raw materials
Освіта
Lviv Commercial Academy
Trade and commodity food products., Lviv, Ukraine
Вища, з 1993 по 1998 (4 роки 9 місяців)
. Master degree in trade and commodity food products.
Lviv Technical School of Catering
Cooking technology, Lviv, Ukraine
Середня спеціальна, з 1987 по 1991 (3 роки 9 місяців)
Graduated with honors from engineering technologist cooking.
Додаткова освіта та сертифікати
University of Restaurant Business "WelcomPro" Restaurant production management according to the "Kitchen management" system
2021 3 місяці
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — просунутий
- Польська — просунутий
Рекомендації
Deniss Bondarets
Owner, Hotel "Diana Feldberg" Germany
Додаткова інформація
Arthur Purundzhyan
Date of Birth: 05/12/1972
Address:Shevchenko Str, 56a Apt.6, Lviv 79039, Ukraine
Phone: [
E-mail: [
Social status: Married, two sons.
Education :
Sept. 1993-June 1998 Lviv Commercial Academy, Lviv, Ukraine. Master's degree in trade and commodity food products.
Sept. 1987-June 1991 Lviv Technical School of Catering, Lviv, Ukraine. Graduated with honors from engineering technologist cooking.
Preparatory courses :
Aug. 2001Oct.- 2001-International House, Lviv, Ukraine. IELTS .Certificate
Febr.2000 Apr.-2000-Lviv National University, courses for computer users. Certificate.
.Knowledge of Ukrainian cuisine, Russian, Caucasian, and European. Experience the opening of the plant "from scratch". Calculation of the need for equipment and inventory, development technology and calculations, menu development, and training of personnel. Expert kitchen grill
Languages: Ukrainian, Russian-native, English-fluent.
Personal Qualities: Responsibility, creativity, hard work, communication, teamwork.
Other: Driving license, category "B" driver's experience, 18 years
Інші резюме цього кандидата
Київ, Львів, ще 2 міста
Вища освіта · Повна зайнятість
- Су шеф, The Bull Inn, 1 рік 9 місяців
- Шеф кухар, Ресторан "Контрабасс", 10 місяців
30 000 грн
Інші країни, Дистанційно
Вища освіта · Повна зайнятість
- Szef kuchni, Hotel "Diana", 8 років 8 місяців
- Kucharz, asystent szefa kuchni, hotel "Łańcut», 10 місяців
Схожі кандидати
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Львів, Івано-Франківськ
,
ще 5 міст
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Львів, Житомир
,
ще 8 міст
Шеф-повар, head chef
Інші країни
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, керуючий рестораном
50000 грн, Київ, Дистанційно
Шеф-повар, управляющий
20000 грн, Львів, Вінниця
,
ще 2 міста