Резюме від 23 червня 2023 PRO

Артур

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Київ, Львів, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су шеф

з 08.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
The Bull Inn, Mildenhall, UK (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 09.2021 по 07.2022 (10 місяців)
Ресторан "Контрабасс", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка концепції ресторану
- Розробка меню
- Розрахунок технологічної документації та "фуд коста"
- Організація виробничого процесу
- Контроль якості
- Навчання персоналу
- Розробка нових страв

Шеф кухар

з 09.2015 по 06.2021 (5 років 9 місяців)
Hotel "Diana",, Feldberg, BW, Germany (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні
Розробка, приготування та впровадження нових страв, спец пропозицій, сезонних пропозицій
Організація фуршетів та банкетів
Підбір та навчання персоналу
Організація постачання та контроль товарних запасів FB підрозділу
Аналітика витрат FB підрозділу
Контроль фудкосту, оптимізація витрат
Робота с замовниками та постачальниками

Шеф-кухар

з 05.2014 по 04.2015 (11 місяців)
Готель «Ланьцут» м. Ланьцут, Польща, м. Ланьцут, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Організація банкетів та фуршетів на 300+ осіб
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини
Організація кейтерінгу та сніданків 200+ осіб

Шеф-кухар

з 12.2013 по 04.2014 (4 місяці)
ТК Буковель Гриль-хаус «Freerider» (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Розробка концепції закладу
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини

Шеф-кухар (Executive Chef)

з 03.2012 по 12.2013 (1 рік 9 місяців)
Готель „РАМАДА-Львів” (Wyndham Hotel Group) (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню a la carte, фуршет-меню, шведської лінії
Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій та звітності
Приготування страв
Впровадження нових страв
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

з 02.2006 по 12.2011 (5 років 10 місяців)
ПП „Карро» Ресторани "Кавказ", "Бухара", "Старий Тіфліс", м.ЛьвІв (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
розробка технологічних та калькуляційних карт
розробка меню
контроль за кількістю і якістю сировини
організація та контроль роботи кухні
приготування страв кавказської,української та узбецької кухні
впровадження нових страв

Кухар, помічник шеф-кухаря

з 02.2002 по 02.2004 (2 роки)
Ресторан-мотель “Jack White’s Inn”, Арклоу, Ірландія. (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: організація і контроль роботи кухні;
розробка щоденного меню;
організація банкетів та фуршетів;
розробка меню банкетів,замовлення сировини

Освіта

Львівська комерційна академія

Товарознавчо-комерційний, Львів
Вища, з 1993 по 1998 (4 роки 9 місяців)

Диплом спеціаліста у сфері торгівлі і товарознавства продовольчих товарів.

Львівський технікум громадського харчування

Технолог приготування їжи, Львів
Середня спеціальна, з 1987 по 1991 (3 роки 9 місяців)

Диплом з відзнакою техніка-технолога приготування їжі.

Додаткова освіта та сертифікати

Університет ресторанного бізнесу "WelcomPro" Курс "Управлиння виробництвом ресторана в системі Kitchen management"

2021 3 місяці

Знання і навички

Znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, kaukaskiej i europejsk

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Польська — просунутий
  • Німецька — початковий
  • Словацька — середній

Рекомендації

  • Бартків Марьяна Михайлівна

    Бартків Марьяна Михайлівна

    Власник, Гриль-хаус «Freerider»

    Контактні дані приховані
  • Антоніо Делла Лунга

    Антоніо Делла Лунга

    Генеральний менеджер готелю, Готель „РАМАДА-Львів”

    Контактні дані приховані
  • Степанченко Антон

    Степанченко Антон

    Керівник мережі ресторанів «МВФ», ПП „Карро» Ресторан «МВФ»

    Контактні дані приховані
  • Deniss Bondarets

    Deniss Bondarets

    Owner, Hotel "Diana Feldberg" Germany

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Пурунджян Артур Карпович
Дата народження: 05.12.1972
Телефон моб [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)



Додаткові навички: Знання української, італійської, кавказської європейської та середземноморської кухонь.
Досвід відкриття та запуску закладу „з нуля” .Розрахунок обладнання та інвентарю, розробка технології та калькуляції, складання меню. Навчання персоналу. Експерт кухні на грилі.
Навички ефективної постановки системи на виробництві ресторану будь-якого масштабу. Навички утримання смаку і швидкості на кухні. Постановка системи управління сировиною, закупівлею і економікою виробництв. Управління процесами на кухні. Досвід об'єктивної оцінки і аналітики роботи кухні, вміння впливати на організацію процесів і грамотно їх відбудовувати.
Управління виробничим процесом відповідно до системи «kitchen management»

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-кухар
40000 грн, Київ

Кухар, су-шеф
Львів

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
Ужгород

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-повар
45000 грн, Буковель

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: