Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Назар

Шеф-повар, су-шeф

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф повар

з 07.2023 по нині (10 місяців)
Країна Мрій, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандарті обов'язки шеф повара рестора, окрім впровадження нових страв

Су-шеф

з 11.2022 по 06.2023 (7 місяців)
Centrale, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Власна справа

з 05.2022 по нині (2 роки)
K.eat, Тернопіль (Харчова промисловість)

Шеф-повар

з 05.2021 по 02.2022 (9 місяців)
HookahPlace, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття з нуля HookahPlace shevchenko, повне оновлення меню HookahPlace pechersk і подальше ведення двох ресторанів в якості бренд шефа.

Старший процесу

з 11.2019 по 03.2021 (1 рік 4 місяці)
ЖЗЛ, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Робота старшим поваром на гарячому і на холодному(з листопада 2020) процесах.

Повар універсал

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
Птаха, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Відповідальний за закупку, робота з грилем, на гарячому, холодному процесах, а також робота з десертами та хлібними виробами.
Допомога з оновленням меню.

Сушист

з 08.2018 по 09.2019 (1 рік 1 місяць)
Суші 39, Тернополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Три Миколи, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 05.2017 по 06.2018 (1 рік 1 місяць)
Stone Street, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Организация роботы кухни,робота над калькуляционными и технологическими картами, составление сезонного меню.

Сушист, повар гарячего цеха

з 03.2016 по 05.2017 (1 рік 2 місяці)
Barbaresco, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар гарячего цеха, мангальщик

з 03.2015 по 03.2016 (1 рік)
Каруна, Тернополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота с мангалои тандыром, робота на гарячем цеху, оформление фуршетов

Повар, су-шеф

з 05.2014 по 03.2015 (10 місяців)
El Classico, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 03.2014 по 04.2015 (1 рік 1 місяць)
Жирандоль, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 05.2013 по 07.2014 (1 рік 2 місяці)
Европа +, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Старший смены

з 09.2012 по 05.2013 (8 місяців)
Бункермуз, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Помощник повара

з 04.2012 по 09.2012 (5 місяців)
Шинок, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ТНПУ

ФРК, Тернополь
Вища, з 2010 по 2016 (5 років 10 місяців)

Не по специальности, но есть степень специалиста

Додаткова освіта та сертифікати

Кулінарний кубок західної укаїни

2018 учасник

Best Chef 2018

2018 учасник

Creative Chef summit 2019

2019 учасник

Знання мов

  • Польська — середній
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Кухар, су-шеф
18000 грн, Тернопіль, Івано-Франківськ, Дистанційно

Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Тернопіль, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 4 міста

Шеф-кухар
Тернопіль, Львів , ще 5 міст

Шеф-повар
59000 грн, Тернопіль, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар
Тернопіль, Вінниця , ще 7 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: