Резюме від 8 лютого 2023 PRO

Владислав

Кухар-універсал, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Буковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 12.2021 по 04.2022 (4 місяці)
Вугільна шафа, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 08.2021 по 12.2021 (4 місяці)
Ресторан "Gusto", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило :
приготування перших страв, основних страв, приготування н/ф, приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Шеф кухар

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
Charlton Estate, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
приготування та видача страв
складання меню та калькулькуляцій
організація роботи на кухні
навчання та контроль роботи кухарів
контроль поставок та зберігання продуктів
постійний контроль за технологією приготування страв, нормами закладки сировини та дотриманням санітарних норм

Сушист

з 10.2020 по 05.2021 (7 місяців)
Мацурі, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2020 по 10.2020 (1 місяць)
Ресторан «Левада», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв на грилі та мангалі, приготування н/ф, розробка нових позицій для меню( меню європейської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Кухар

з 05.2019 по 09.2020 (1 рік 4 місяці)
Ресторан «Пурі», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв на мангалі, приготування н/ф ( меню грузинської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Сушист

з 01.2019 по 05.2019 (4 місяці)
Боулінг клуб Турбіна, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування ролів та сушів

Кухар

з 10.2018 по 01.2019 (3 місяці)
Ресторан «Три слони», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило : приготування перших страв, основних страв, приготування н/ф, розробка нових страв для меню ( меню європейської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Кухар

з 05.2017 по 10.2018 (1 рік 5 місяців)
Ресторан «Егоїста», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило :
приготування перших страв, основних страв, приготування н/ф, розробка нових страв для меню ( меню італійської кухні), приготування страв згідно з технологічними картками, дотримання чистоти на робочому місці.

Кухар

з 11.2016 по 05.2017 (6 місяців)
Ресторан «Віденський», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов‘язків входило :
приготування страв всього меню ( меню європейської кухні ), приготування страв згідно з технологічними картками,
дотримання чистоти на робочому місці.

Освіта

Рівненський коледж економіки та бізнесу

Технік-технолог, Рівне
Середня спеціальна, з 2015 по 2017 (1 рік 5 місяців)

Додаткова інформація

До роботи ставлюся з максимальною віддачею, старанний, прагну до саморозвитку, постійно знаходжусь в пошуку нових ідей та технік для приготування страв. До чужих думок ставлюсь з розумінням, повагою та приймаю до уваги. Хочу працювати в дружньому колективі. Люблю готувати, люблю кухню та все що з нею зв‘язано !
Учасник Bocuse dor Ukraine 2021

Схожі кандидати

Кухар-універсал
Буковель, Тячів, Солотвино

Кухар-універсал
30000 грн, Буковель

Кухар-універсал
Буковель, Івано-Франківськ

Кухар-універсал
35000 грн, Буковель

Кухар-універсал
30000 грн, Буковель, Яремче

Кухар-універсал
20000 грн, Буковель, Татарів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: